SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Jose Sosa’nın yerine arayışlara başladı!

Trabzonspor'da Jose Sosa’nın yerine arayışlara başladı!

19 Mayıs 2020 Salı - 10:38




Trabzonspor'da herkes Jose Sosa'yla yapılan görüşmelerin sonucunu merak ediyor. Arjantinli yıldız ülkesinde yayın yapan medya organlarına hemen her gün ropörtaj veriyor ve geri dönmek istediğini dile getiriyor. Trabzonspor yönetimi de 34 yaşındaki yıldız oyuncuyla en az 1 yıl daha devam etmek istiyor.





Jose Sosa’nın koronavirüs krizi öncesindeki dönemden farklı olarak ayrılmaya daha yakın olması ve ülkesi Arjantin’de verdiği her röportajda bu konu üzerinde durması Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun kafasını karıştırdı. Şu anda Trabzonspor’da tüm görüşmeler durdu. Ağaoğlu bir yandan, “bizi sözleşme yapmaya zorlamak için bu açıklamaları yapıyor” diye düşünürken bir yandan da eski takımı Estudiantes’in Mascherano ve Rojo’yu almak için ödediği rakamlar düşünüp, “acaba bize yakın bir rakam ödeyebilirler mi?” diye düşünmeden edemiyor. Bu fikirlerini yönetici arkadaşlarıyla paylaşmayı da ihmal etmiyor.

AĞAOĞLU, SCOUT EKİBİNDEN 8 NUMARA LİSTESİ İSTEDİ

Ağaoğlu’nun bu kararsızlığı Trabzonspor’un scout ekibine de yansımı durumda… hali hazırda bir ön libero arayışlarına devam eden scout ekibi şimdi de Sosa’nı görevlerini üstlenecek bir 8 numara arıyor. Sosa gibi hem defansif anlamda takıma katkı verecek, hem de ofansif anlamda takıma yardım edecek bir orta saha oyuncusu için çalışmalar yapmaya başladılar.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap