SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da kimler gidecek, kimler kalacak?

Trabzonspor'da kimler gidecek, kimler kalacak?

17 Mart 2021 Çarşamba - 19:15




Bordo - Mavili takımda merak edilen konuların başında sezon sonu kimlerle yolların ayrılacağı da geliyor.





Bilindiği gibi sezon Benik Afobe, Lewis Baker ve Marlon sezon başında 1 yıllığına kiralık olarak takıma katılmıştı. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, kurmaylar, Afobe ve Baker’ı gözden çıkardı. 2 oyuncu ile sezon biter bitmez yollar ayrılacak. Bir diğer kiralık isim olan Marlon’un kaderi ise kalan 11 haftada göstereceği performansa bağlı.

Brezilyalı sol bek, bu süre içinde Avcı’nın gözüne girmeyi başarırsa satın alma opsiyonu kullanılacak ve kulübü Fluminense’ye 2 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Marlon 3 yıl daha Trabzonspor formasını giyecek. Aksi durumda ise sambacı sol beke ‘güle güle’ denecek. 23 yaşındaki Marlon bu yıl 480 bin Euro garanti ücret aldı. Opsiyon kullanılması halinde ise 3 yıl sırasıyla 550, 600 ve 650 bin Euro alacak.

Futbolundan çok sakatlıklarıyla konuşulan Kamil Ahmet Çörekçi’nin de sezon bitiminde sözleşmesi sona eriyor. Yönetim Kamil ile devam etmeyi düşünmüyor.
Bir diğer kontratı bitecek olan futbolcu Majid Hosseini. İranlı stopere +1 yıllık sözleşme önerilecek. ‘Evet’ derse devam edilecek. Aksi durumda ise yollar ayrılacak.

Beğendim
9
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap