SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da transfer harekatı! Rakitic mi? Thiago mu?

Trabzonspor'da transfer harekatı! Rakitic mi? Thiago mu?

22 Ekim 2023 Pazar - 12:04




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın, ‘Öyle bir yıldız gelecek ki herkesin ağzı açık kalacak” dediği isimleri Karadeniz açıklıyor.





Bordo-Mavili kurmaların masasında, dünyanın parmakla gösterdiği iki orta sahanın adı duruyor. Bu isimlerden ilki İvan Rakitic. İspanya’da Sevilla formasını giyen Hırvat yıldız, sezon başında da gündem gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Başkan Ertuğrul Doğan bu kez İvan Rakitic için daha da ısrarcı. Kurmaylar, Sevilla ile sözleşmesi sezonunda bitecek olan 35 yaşındaki Hırvat starı ara transfer döneminde kadroya katmak istiyor. Doğan bu iş için özel bir ismi görevlendirdi.

Masanın üzerindeki bir diğer dünya yıldızı, Liverpool ile köprüleri atan Thiago Alcantara. 32 yaşındaki İspanyol orta sahada şu anda tek sorun, uzun süreli sakatlık yaşamış olması. Thiago Alcantara için kapsamlı bir sağlık taraması yapılacak. Bir sorun görülmemesi halinde resmi işlemlere başlanacak. İki dünya yıldızından hangisinin Bordo-Mavili formayı giyeceğine ise teknik direktör Abdullah Avcı karar verecek. Avcı’nın işaret edeceği isim için girişimler hız kazanacak.

İVAN RAKİTİC

35 yaşında 1.84 boyunda olan İvan Rakitic kariyerinde Basel, Schalke, Barcelona ve Sevilla formalarını giydi. Rakitic, 106 kez Hırvatistan Milli Takımı’nda oynadı ve 15 gol kaydetti.

THİAGO ALCANTARA

32 yaşında 1.82 boyunda olan Thiago Alcantara, Barcelona, Bayern Münih ve Liverpool gibi dünya devlerinin formasını terletti. Thiago 46 kez de İspanya Milli Takımı’nda oynadı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap