SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan 3'lü transfer bombası!

Trabzonspor'dan 3'lü transfer bombası!

11 Eylül 2020 Cuma - 13:13




Trabzonspor, stoperde ilk olarak Manuel Da Costa ile yollarını ayırdı. Ancak bu ayrılıkların devam etmesi bekleniyor. Yerlerine gelecek isimler için de çalışmalar devam ediyor.





Trabzonspor, stoper bölgesinde forma giyen Manuel Da Costa ile yollarını ayırırken, yerini alacak isimleri de belirledi. Bu bölgeye belki de üç takviye yapacak olan Trabzonspor, ilk olarak Yordan Osorio transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Porto'da forma giyen Venezuelalı stoperi satın alma opsiyonuyla kiralayacak olan Trabzonspor, ikinci stoperini ise şartlar uygun olması halinde yerli düşünüyor.

Alpaslan Öztürk ısrarı

Trabzonspor, takımdan ayrılması muhtemel Majid Hosseini, Edgar Le ve Gaston Campi nedeniyle Yordan Osorio dışında iki stoper daha alacak. Bunlardan birisinin de Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk olduğu öğrenildi. Bordo mavililer, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan oyuncu için İzmir ekibiyle masaya oturdu.

Vitor Hugo gelecek


Trabzonspor'da Da Costa'dan sonra Edgar Le, Gaston Campi ve hatta Majid Hosseini ile de yollar ayrılabilir. Bordo mavililer, bu nedenle Vitor Hugo konusunda da görüşmelerini devam ettiriyor.

Beğendim
12
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap