SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'a teşekkür mesajı

Trabzonspor'dan Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'a teşekkür mesajı

16 Şubat 2023 Perşembe - 15:52




Trabzonspor, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alan Fenerbahçe ve Galatasaray ile 1903 adet satın alan Beşiktaş için teşekkür mesajı yayımladı





UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Basel'i konuk edecek Trabzonspor, İsviçre ekibiyle oynanancak mücadele öncesi çıkarılan hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyaya destek sağlayan Fenerbahçe ve Galatasaray'la 1903 adet satın alan Beşiktaş'a teşekkür etti.

Bordo-mavililerden yapılan açıklamada "Fenerbahçe Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Fenerbahçe Kulübü'ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz." ifadelerine yer verildi.

Fırtına daha sonra Galatasaray için de teşekkür mesajı paylaştı. Paylaşımda, "Galatasaray Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Galatasaray Kulübü'ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz" denildi.

Trabzonspor son olarak, Beşiktaş'ın da 1903 hatıra bileti satın aldığını açıkladı ve "Beşiktaş Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1903 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Beşiktaş Kulübü'ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz" paylaşımını yaptı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap