SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Borna Barisic harekatı!

Trabzonspor'dan Borna Barisic harekatı!

20 Ekim 2023 Cuma - 10:35




Trabzonspor'un Borna Barisic'in peşinde olduğu iddia edildi. İngiliz basınına göre Abdullah Avcı, Hırvat sol bek için özel olarak devreye girilmesini istedi.





Trabzonspor’da Abdullah Avcı göreve başladı... yerli transfer iddialarının dışında, yurt dışı kaynaklı transfer iddiaları da gündeme gelmeye başladı. 

TEAMtalk'a göre Nott’m Forest, Borna Barisic'in peşinde ama Glasgow Rangers, oyuncusunu isteyen Trabzonspor'la beraber bu teklifi de reddetti.

A takımda 200'ün üzerinde maça çıkan Barisic'in önümüzdeki yaz sözleşmesi sona erecek ve Ocak ayında diğer takımlarla görüşme yapma özgürlüğüne sahip olacak. Türk ekibinin ısrarlı teklifi sonuç verebilir. Sezon sonu sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki Hırvat defans oyuncusu da bordo-mavili kulübün cazip tekline sıcak bakıyor. Sezon sonu bedavaya gidecek olan oyuncusu için de kulübü Ocak'ta az da olsa bir bonservis bedeli alabilmenin hesabını yapıyor.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap