SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un derbi zaferine müthiş prim

Trabzonspor'un derbi zaferine müthiş prim

08 Kasım 2023 Çarşamba - 12:39




Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi sahasında 3-2 yendiği karşılaşmanın yankıları devam ederken, bu müthiş galibiyet yönetimi hareket geçirdi. Kurmaylar, uzun yıllar sonra İstanbul’da kazanılan derbi için her futbolcusuna 300’er bin TL para verme kararı aldı.





TRABZONSPOR’UN başarısı karşılıksız kalmadı. Bordo-Mavili yönetim, Fenerbahçe’yi tam 26 yıl sonra Kadıköy’de bir lig maçında deviren, futbolcularını önemli bir rakam ile ödüllendirdi. Normal maçlarda alınan galibiyetlere kişi başı 20’şer bin TL prim ödeyen yönetim, Fenerbahçe zaferini getiren oyuncularına bunu 15 kat artırdı.

Aldığımız bilgilere göre, kurmaylar, Fenerbahçe maçında görev yapan her futbolcuya galibiyet primi olarak 300’er bin TL ödeme kararı aldı. Bu paraların oyuncuların hesabına en kısa sürede yatırılacağı bildirildi.

Primlerin teknik ekibe de ödeneceği belirtildi. Yönetimin, ilk yarı için de belli bir puan kotası koyduğu, bunun gerçekleştirilmesi halinde ekstra prim vermeyi planladığı ifade edildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap