SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Fenerbahçe ile Sarr savaşı

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile Sarr savaşı

Karadeniz Özel

28 Ağustos 2020 Cuma - 12:30




Fırtına, Chelsea’nin dün 5 yıllık imza attırdığı 21 yaşındaki Fransız stoperi kiralamak için harekete geçti, karşısında ezeli rakibini buldu.





KARADENİZ GAZETE // İngiliz ekibi Chelsea, Nice’ten Malang Sarr’a, 5 yıllık sözleşme imzalattı. Ada temsilcisi, 21 yaşındaki stoperin deneyim kazanması için kiralanmasına karar verdi. Bu gelişme üzerine harekete geçen bordo-mavili kurmaylar, Eddie Newton kozunu kullanıp Chelsea’den Sarr’ı kiralık olarak talep etti.

Ancak İngilizler, oyuncuya Fenerbahçe’nin de talip olduğunu söyledi. Gelen bilgilere göre, Newton, bu konuda Chelsa’ye baskı yapıyor ve, “Malang Sarr için en uygun kulüp Trabzonspor. Başka bir takıma giderse gelişim gösteremez” diyor. Görüşmelerin devam ettiği ve Chelsea yönetimini ikna için tüm kozların kullanıldığı öğrenildi.

TRABZONSPOR ile Fenerbahçe bu kez transferde karşı karşıya geldi. İki ezeli rakibin kapışmasına neden olan olay ise transfer… Premier Lig’in güçlü temsilcilerinden Chelsea dün Fransa’nın Nice takımında form giyen Malang Sarr'a 5 yıllık imza attırdı. 21 yaşındaki stoper oyuncusunun deneyim kazanması için bir başka takıma kiralanacağı açıklandı.

Chelsea’nin bu kararı, uzunca bir süredir, savunmasının göbeğine iyi bir stoper arayan Trabzonspor’u harekete geçirdi. Eddie Newton kozunu da kullanan bordo-mavililerin, Malang Sarr’ın kiralanması için İngiliz ekibinin kapısını çaldıkları öğrenildi. Bize gelen bilgilere göre, kurmaylar, Eddie Newton aracılığı ile Sarr’ı Chelsea’den kiralık istedi.

Yine aynı kaynaklar, Chelesa yönetiminin, “Sarr’ı yalnızca siz istemiyorsunuz. Türkiye’den Fenerbahçe de oyuncumuz için talepte bulundu. Değerlendirmemizi yapıp size dönüş yapacağız” karşılığını verdi. Chelsea’nin kararını bekleyen Trabzonspor, Sarr konusunda Newton’dan dolayı bir adım önde görünüyor.

Bu arada 21 yaşında 1.82 boyunda olan Malan Sarr, kariyerine Nice altyapısında başladı. Burada 119 maça çıkan genç stoper 3 gol kaydetti. Senegal asıllı Sarr, Fransa U21 Milli Takımı’nın formasını da giyiyor

MALANG SARR
Yaş: 21
Boy: 1,82 m
Uyruk: Fransa/ Senegal
Mevki: Defans - Stoper
Ayak: Sol
Kulübü: Chelsea

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap