SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un gol sigortası: Anastasios Bakasetas

Trabzonspor'un gol sigortası: Anastasios Bakasetas

13 Mart 2021 Cumartesi - 09:55




Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas gol gücüyle dikkat çekiyor. Deneyimli oyuncu geçen sezondan bu yana tam 15 farklı takımı üzdü, bu alanda ligin en etkili ismi oldu.





Erzurumspor'la pazar günü deplasmanda zorlu bir puan mücadelesine çıkacak Trabzonspor'da takımın gol sigortası Anastasios Bakasetas oldu. Alanyaspor'a karşı bu hafta 3-1 kaybeden Karadeniz ekibinde buna karşın Bakasetas yine durmadı, takımının tek golünü attı.Ocak ayında transfer döneminin son gününde kadroya katılan Bakasetas hem lig hem de bordo-mavililerde en skorer orta saha olarak göze çarpıyor.

Başarılı yıldız, bu sezon 27 maçta 12 gol 5 asist yaparak direkt 17 gole etki etti. 7 gol Alanya'da 5 gol de Trabzonspor da kaydeden Yunan orta saha ciddi bir verimlilik rakamı tutturdu.
Bordo-mavililerde 8 karşılaşmada 5 gol atan 27 yaşındaki futbolcu, şimdiden 12 puanın kazanılmasında başrol oynadı.

Bakasetas'ın bir diğer önemli özelliği geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla takıma gol atan oyuncu olması. Yunan yıldız tam 15 farklı takımın ağlarını sarstı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Bakasetas; Alanyaspor ve Trabzonspor formalarıyla şu takımları üzdü: Alanyaspor, Trabzonspor, Ankaragücü, Erzurumspor, Beşiktaş, Ç.Rizespor, Denizlispor, Galatasaray, Gaziantep, Gençlerbirliği, Hatayspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor.

Bakasetas'ın bir diğer ilginç özelliği ise Alanyaspor formasıyla Trabzonspor'a, Trabzonspor formasıyla da Alanyaspor'a gol atması oldu.

BÜYÜK AVCISI

Anastastasios Bakasetas büyük maçlardaki başarısıyla da dikkat çekiyor. Yunan orta saha, Alanyaspor ve Trabzonspor formalarıyla Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı gol atmasını bildi.

Alanyaspor'da oynarken Trabzonspor'u da üzen Bakasetas, yeni takımında ise farklı bir durum yaşadı. Bordo-mavililerde 8 maçta 5 gol atan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı çıktığı maçlarda gol sevinci yaşayamadı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap