SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un "İnadıyla Şampiyon" belgeseli seyirciyle buluşuyor! İşte o tarih

Trabzonspor'un "İnadıyla Şampiyon" belgeseli seyirciyle buluşuyor! İşte o tarih

02 Ağustos 2023 Çarşamba - 13:52




Trabzonspor'un 2021-2022 sezonu şampiyonluğunu konu edinen belgesel, seyirciyle buluşacak.





Trabzonspor'un 2021-2022 sezonu şampiyonluğunu konu alan "İnadıyla Şampiyon" belgesel film beyaz perdede seyirciyle buluşuyor.

"İnadıyla Şampiyon" belgesel filminde; Trabzonspor'un oynadığı müsabakaların devre arası ve maç sonu görüntüleri, deplasman yolculukları, taraftar öyküleri ve bordo-mavili kulübün efsanelerinin özel röportajları yer alıyor.

Yapımcılığını Serdar Şen'in yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel bulunuyor. Güzel, Trabzonspor'un şampiyonluk döneminde #MutluluğaKurşunSıkma sloganıyla gündem olan ve Kristal Elma’da 3 ayrı kategoride birincilik ödülü, Felis ödüllerinde de 2 kategoride Felis ödülüne layık görülen Yayla Çocukları reklam filminin de yönetmenliğini yapmıştı.

"İnadıyla Şampiyon" belgesel film, 4 Ağustos Cuma günü Trabzon'da, 15 Eylül Cuma günü ise tüm Türkiye ve Avrupa'da vizyona girecek.

serdar-sen.jpg


"ŞAMPİYONLUĞA İNANDIĞIMIZ İÇİN BAŞINDAN BERİ HER ANI ÇEKTİK"

İnadıyla Şampiyon" belgeselinin yapımcısı Serdar Şen, basın gösteriminde açıklamalarda bulundu.

Serdar Şen'in açıklamaları şu şekilde;

Geç kalındığı algısı var ama aslında şuanda tam planladığınız noktadayız. Bir saat veremem ama biz şampiyonluğa inandığımız için başından beri her anı çekmeye başlamıştık. Bu belgeselin yanı sıra dijital platformlar için 4 bölümlük bir çalışma var. Sinema çok başka, ondan sinemaya çıktık. 4 Ağustos'ta Trabzon’da, 15 Eylül'de tüm Türkiye’de ve yurt dışında bazı noktalarda vizyonda olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap