SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzon'un ömrüne Ömür kattı!

Trabzon'un ömrüne Ömür kattı!

25 Şubat 2018 Pazar - 10:33




Genç yıldız Alanya’da sahneye çıktı, Trabzonspor’u kabustan uyandırdı.





Dile kolay, 6 maçtır kazanamıyordu Bordo-Mavililer. Alanya’da 1-0 geriye düşen Trabzonspor önce Burak Yılmaz ile eşitliği sağladı, sonra Abdülkadir Ömür’ün golüyle galibiyete uzandı. Karadeniz ekibi kötü seriyi bitirerek herkese nefes aldırdı.

Trabzonspor Alanyaspor galibiyetiyle kendine geldi. 6 maçtır kazanamayan Bordo-Mavililer 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1’lik sonuçla geçerek kötü gidişata dur dedi. Maça kötü başlayan Karadeniz ekibinde 8. dakikada Uğur Demirok’un büyük hatasını Emre Akbaba affetmedi ve Trabzonspor 1-0 geriye düştü. 13. dakikada Burak Yılmaz’ın kafa vuruşu üstten auta çıktı. 19. dakikada Sosa’nın ceza sahasının içerisinde düşürülmesine hakem seyirci kaldı. İlk yarıda pozisyon üretmekle zorlanan Bordo-Mavililer soyunma odasına 1-0 mağlubiyetle gitti. İkinci yarıya Trabzonspor daha derli toplu başladı.

Trabzonspor aradığı golü 68. dakikada buldu. Bu dakikada Yusuf’un ortasında defansın uzaklaştırmak istediği topa Burak Yılmaz vurdu. Kaleciden önce N’Doye topu kafayla yeniden Burak Yılmaz’a indirdi. Bu oyuncu topu ağlara yolladı: 1-1. 71’de Emre Akbaba’nın sert şutunu Onur iki hamlede kontrol etti. 75. dakikada N’Doye’un sert şutunu kaleci güçlükle çeldi. 77. dakikada sol kanattan N’Doye’un pasında topla buluşan Abdülkadir’in ceza sahası sağ çaprazından şutunda meşin yuvarlak filelere gitti: 2-1. 82. dakikada Emre Akbaba’nın ceza yayının hemen gerisinden sert şutunda kaleci Onur topu güçlükle kontrol etti. Maç da Trabzonspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap