SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan’ı Liverpool takip ediyor!

Uğurcan’ı Liverpool takip ediyor!

Karadeniz Özel

29 Temmuz 2019 Pazartesi - 15:43




Oğlunun düğün davetiyesi için dün Karadeniz’i ziyaret eden baba Mustafa Çakır bombayı patlattı:





Fransa’dan Lille ve bazı takımlardan Uğurcan’a teklif geldi. Ancak bunun kararını yönetim verir. Liverpool ciddi şekilde oğlumu takip ediyor. Biz de Trabzonspor’dan sonra ailece Liverpool’u tutuyoruz..”

Mustafa Çakır, bir babanın yaşayabileceği en özel duygular içinde. Oğlu Uğurcan Çakır’ın düğün davetiyesini vermek için Karadeniz’e ziyarete geldiğinde hem duygularını paylaştı hem de Uğurcan’ın son durumuyla ilgili konuştu. Önce şunu söyleyelim. Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır 3 Ağustos Cumartesi günü Trabzon Ramada’da dünya evine girecek. Allah mutluluğunu daim etsin.

Baba Mustafa çakır, bu özel güne bizleri davet ederken bir yandan da sorularımızı yanıtladı. Uğurcan için Fransa’nın Lille takımını yanı sıra aynı ülkeden birkaç kulübün daha teklifinin olduğunu söyledi. Asıl bombayı ise ardından patlattı:




Uğurcan’ı uzunca bir süredir Liverpool takip ediyor. Onlar bir oyuncuyu transfer etmek için uzunca bir süre izlerler. Şu anda Uğurcan’ın her maçını takip ediyor. Elbette Trabzonspor’dan sonra Uğurcan’ı Liverpool’da izlemek isteriz. Zaten biz ailece Trabzonspor’dan sonra Liverpool’u tutuyoruz.”
Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap