SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Umut Bozok gidiyor mu?

Umut Bozok gidiyor mu?

28 Ekim 2023 Cumartesi - 16:51




Trabzonspor’da geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak gösterdiği performans sonrasında yedek kulübesine geçen Umut Bozok, bu sezon da beklentilerden uzak bir görüntü sergiliyor.





Trabzonspor’da geçen sezon sonradan oyuna girdiği maçlar da dahil 27 karşılaşmada görev alan, 8 gol 2 asistlik performans ortaya koyan Umut Bozok, bu sezon henüz golle tanışamadı.

Geçen sezon Süper Ligde ilk golünü 2. Hafta atan Umut Bozok, bu sezon ise 5. Hafta oynanan Beşiktaş maçıyla yedek kulübesine hapsoldu.

Sezonun ilk 3 haftasında maçlara 11’de başlayan ancak golle tanışamayan oyuncu ilk olarak formasını genç futbolcu Enis Destan’a kaptırmıştı.

Ardından Onuachu’nun da transferiyle birlikte Bordo – Mavillierde 3. Forvet konumuna gelen Umut Bozok, 5 haftadır kadroya girmesine rağmen süre alamadı.

Kasımpaşa’da gol krallığı yaşadıktan sonra, Trabzonspor’a büyük umutlarla gelen oyuncunun 2 sezonda yaşadığı bu düşüş bir hayli dikkat çekici bulundu.


Umut Bozok, Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2021 – 22 sezonunda 38 maçta 20 gol atmıştı. (61Saat)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap