SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal hocam Guardiola gibi ol!

Ünal hocam Guardiola gibi ol!

Karadeniz Özel

12 Kasım 2019 Salı - 12:36




Bordo-Mavili taraftarlar, yapılan haksızlıklara karşın suskun kalan Karaman’a İspanyol hocayı örnek gösterdi...





// Karadeniz Özel // Göztepe karşısında hakemler tarafından doğranan Trabzonspor, Alanya sınavında ise deyim yerindeyse ‘kapıdan’ döndü. Abdülkadir Parmak’ı skandal bir kararla oyundan atan maçın hakemi Abdulkadir Bitigen, kararlarıyla çıldırttı. 

Ancak  bu denli sıkıntıların yaşandığı maçın sonrasında Bordo-Mavili yöneticilerin sessiz kalması, özellikle de teknik direktör Ünal Karaman’ın maçın sonrasında kendisine yöneltilen, “Hakemler için ne diyorsunuz? Gösterilen kırmızı kart doğru muydu?” sorularına, “Beni bu işlere karıştırmayın” yanıtı Trabzonspor taraftarını şaşırttı.

Ünal Karaman’ı çok sevdiklerini dile getiren taraftarlar, “Hocam sessiz kalmayın. Tepkinizi ortaya koyun. Koyun ki Trabzonspor’un sahipsiz olmadığını herkes görsün. Bakın Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, haksızlık sonrası İngiltere gibi bir futbol ülkesinde hakemlere nasıl ayar veriyor. Sen bizim gözümüzde ondan değerlisin ama ne olur sessiz kalma” dediler.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap