SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman'dan eleştirilere Fatih Terim'li cevap! ''Takımımı başsız mı bırakayım?''

Ünal Karaman'dan eleştirilere Fatih Terim'li cevap! ''Takımımı başsız mı bırakayım?''

13 Kasım 2019 Çarşamba - 20:50




Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ''sessiz kalıyor'' eleştirilerine Fatih Terim örneğiyle cevap verdi.





Trabzonspor 65 dakika 10 kişi oynadığı 1 de penaltı kaçırdığı maçta Alanyaspor’u 1-0 yenmeyi başardı… bordo-mavili oyuncuların mücadeleden bir an bile kopmaması, on kişi kalmalarına rağmen  yılmadan mücadele etmesi, hakemin verdiği yanlış kararlara rağmen oyundan düşmemesi, kritik her pozisyonda başarılı olması ve  orta sahanın çökmesine rağmen galip gelmesi Ünal Karaman’dan 10 üzerinden 10 puan aldı.

KARAMAN’IN BEĞENMEDİKLERİ DE OLDU

Ünal Karaman oyuncularını bu maddeler üzerinden kutlarken eksiklerini de dile getirdi. Oyuncularının tedirgin oynamalarından dert yandı. Bir kez daha penaltı kaçırdıklarını, artık buna tahammülü kalmadığını söyledi. Rakibe çok boş alan bırakmalarının pazar günü olmasa bile ilerleyen dönemde başlarına dert açacağını söyledi. Kaleyi direkt hedef alan şut çekilememesini eleştirdi.

KARAMAN’DAN SESSİZ KALIYOR ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Camiada Ünal Karaman bu kez de hakem kararları nedeniyle sessiz kalması nedeniyle eleştiriliyor. “Hakem hatalarına ne zaman isyan edeceksin?” ve “Hakem hatalarına sustukça hakemler takımını biçiyor farkında mısın?” sorularının muhatabı oluyor.


Karaman’ın cevabı ise tek ve basit: Ne yapayım, Fatih hoca gibi isyan edip, takımımı başsız mı bırakayım? Bu başkalarının işi benim değil.

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap