SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yunan belası! İyileşmeyen stoper! Trabzonspor'da neler oluyor?

Yunan belası! İyileşmeyen stoper! Trabzonspor'da neler oluyor?

31 Ekim 2023 Salı - 13:21




Trabzonspor'un başı sakatlıklarla dertte. Joaquín Fernandez ve Dimitris Kurbelis hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.





Trabzonspor’da sezon başı transfer olan oyuncular yokları oynuyor. Özellikle iki oyuncu tam anlamıyla şu ana kadar hayal kırıklığı yaşattı. Bunlar Joaquín Fernandez ve Dimitris Kurbelis...

Joaquín Fernandez bir türlü sakatlıktan başını alamazken Dimitris Kurbelis ise sağlıklı olmasına rağmen 21 kişilik kadroya girmekte bile zorlanıyor.

İlk 3 maçta 11 oyuncusu olan Kourbelis daha sonra yeni transferlerin gelmesiyle birlikte adeta silindi. Önce Bjelica üst üste 4 maç Kourbelis’i kadroya almadı. Daha sonra Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte kadroya girse de bu sefer de süre alamadı.

Dün oynanan Karagümrük mücadelesinde de Yunan oyuncu 21 kişilik kadroda yer bulamadı. Yatırım yapılan 2 oyuncunun da devre arasında elden çıkarılması bekleniyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN


Beğendim
5
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap