SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'a coşkulu karşılama

Trabzonspor'a coşkulu karşılama

22 Şubat 2016 Pazartesi - 08:08




Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda hakem Deniz Ateş Bitnel'in kararlarıyla damga vurduğu maçta Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'u, havalimanında





Galatasaray'la Türk Telekom Arena'da karşılaşan ve olaylı bir maç geçirerek sahadan 2-1 mağlup ayrılan Trabzonspor'u coşkulu bir taraftar grubu havalimanında karşıladı. THY’nin tarifeli uçağıyla saat 01.55’te Trabzon’a ulaşan bordo-mavili kafile, Dış Hatlar salonundan çıkış yaptı. Burada yaklaşık 300 kişilik bir taraftar topluluğu tarafından karşılanan futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, “Dik dur eğilme, bu taraftar seninle” tezahüratı yaptı.

ONUR TARAFTARA SESLENDİ

Takım otobüsünün ön kapısından taraftarlara seslenen kaptan Onur Recep Kıvrak, “Bu gece malum konuşmaya gerek yok ama şunu söylemek istiyorum; biz 2011 gibi bir süreç geçirdik. Bu süreçte şampiyonluğu elimizden aldılar, bir maçı alsalar ne olacak değil mi? O yüzden biz birbirimize destek verelim, alnımız ak, gerisini aşarız" dedi. Trabzonspor, Pazartesi gününü izinli geçireceği için çok az sayıdaki oyuncunun kente gelmesi dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap