SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da galibiyet yemini!

Trabzonspor'da galibiyet yemini!

19 Eylül 2015 Cumartesi - 09:58




Ligin en formda takımı Trabzonspor, Galatasaray sınavına hazır... Son taktik antrenmanı dün yapıp kapılarını dış dünyaya kapatan Bordo-Mavililer, zafe





Fırtına galibiyete kilitlendi. Süper Lig’e en iyi girişlerinden birini yapan ve 4 maç sonunda 10 puana ulaşan Trabzonspor, bu başarılı grafiğini Galatasaray karşısında da sürdürmekte kararlı... Karadeniz temsilcisi kritik 90 dakikanın son provasını dün yapıp kapılarını dış dünyaya kapatırken, hem oyuncular hem de teknik direktör Şota iddialı açıklamalarda bulundu. 

Hafta başındah bu yana Galatasaray üzerine analizler yapan ve rakibini geçtiğimiz günlerde oynadığı Atletico Madrid maçında da izleyen Bordo-Mavililer’in hocası, “Rakibimizi iyi çalıştık. Bu maçın ne demek olduğunu, kazandığımızda nasıl bir avantaj elde edeceğimizi çok iyi biliyoruz. Oyuncularım formda olmalarının yanı sıra özgüven açısından da çok iyi durumda. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı. 

‘Bu bir fırsat’ 

Takım kaptanı Onur Kıvrak da Galatasaray karşısındaki beklentilerini net sözlerle ortaya koydu. İyi bir hazırlık etabı geçirdiklerini ve tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyen Trabzonspor’un deneyimli ismi, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Taraftarlarımıza bir bayram armağanı vermek istiyoruz. Onun için de Galatasaray maçına bir fırsat gözüyle bakıyoruz. Tek isteğimiz sevenlerimizin yanımızda olması ve bizlere destek verip güzel galibiyetimize eşlik etmesi” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap