SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da üç mesele

Trabzonspor'da üç mesele

02 Ocak 2016 Cumartesi - 10:06








1-SADİ HOCA'NIN ARKASINDAN...

Hani bir söz var "Ağzı olan konuşuyor" derler ya. Bir de; "Ben idmanları seyrediyorum" ayaklarında. E seyret... n'olacak? Deliğe kırk tane karınca girip çıkmış, ne gördün, ne anladın? Mübarekler sanırsın teknik adam. Meseleye gelelim. "Kasımpaşa maçında Sadi hoca forvetsiz oynattığı için takım berabere kalmış(!)" diye ahkâm kesiyorlar. Yahu, biraz düşünsenize, biraz soruştursanıza. Görmediniz mi bu maçta takım beş forvetle oynadı, ama dedik, "Seyrediyor fakat deliğe kırk karınca girip çıkar" o kadar. Ha sizin dediğiniz anlamda forvet ise bu takımın tek adamlı forveti yok. Son adam forvet oynamak ayrı bir mesele ve meziyet ister. Cardozo sakat, N'doye’nin hali ortada, malum Kayserili bunu boyatıp Trabzonspor’a kasmış... anlayın işte! Ne yapsın Sadi hoca? Gelelim sizin diğer iddianıza...

"Ya, şu Muhammet var, çocuk iki on dakikada, iki gol attı niye oynatmadı?" Hah işte Sadi hoca senin aklında olsaydı o Muhammet o iki maçlarda iki golü atamazdı. Sizin ağzınız, sizin kalemleriniz, yazılarınız değil mi daha doğmadan bir sürü genci, Ali Şenleri, Barışları... vs doğmadan batırdınız. Hemen çocukları göklere çıkarın ana babaları kulübün kapısına dolup "Benim uşağa ev alın" diye yamansın. Sadi hoca bu çocuğu bu ağır maçta oynatmamakla futbol bilgisini ortaya koydu. Eğer Muhammet Kasımpaşa maçında oynasaydı doğmadan ölür, yakaladığı umutları da Kasımpaşa stadına gömerdi. Anlatabildik mi? Son olarak; "Sadi hocaya ABD’den eski bir futbolcu ağabeyimizin önerisi var": Yılmaz ŞAHİNKAYA. Diyor ki, Cavanda’yı ön libero oynatsa hücuma büyük katkısı olur. Toplarla forvetin arkasından süratli giriş yeteneği var. Tabii sadece bir öneri ve görüş takdir hocanın.

2-GELELİM M’BİA MESELESİNE...

Yahu be birader, sakal bırakacağım ki sözümüz geçsin. Yıllardır yazıp çizeriz bu köşelerde. Allah aşkına şu Afrikalı ve Güney Amerikalıları bu kulübe koymayın. Adamlar açgözlü, aç, her melanet bunlarda var. Alın size şimdi de M’bia rezilliğini tepe tepe kullanın. Bir de bu adamın ailesini güya Trabzonspor yönetimi teröristlerden falan kurtardı da yok Trabzonspor’a medyunmuş. Olmaz, "Katranı yüz yıl kaynatsan şeker olmaz"... Bu adamların cibilliyeti böyle. Umarız bu yönetimimiz bundan böyle yapacağı transferlerde yine menajer cambazlarının oyuncağı olmaz. Allah'tan arkadaşları tanıyoruz, bu denli yan işlere tenezzül etmeyeceklerine de eminiz. Gördünüz mü bu aç gözlü herifin yaptığını. Bunların vefası olmaz zira böyle bir kavram bilmezler.


3-AMAN TRANSFER YANLIŞI YAPMAYIN...

Keyif için, onun bunun ricası ile, falanca menajerin hatırına sakın ha! Zaten kadro defolu oyuncu dolu. Atsanız atılmıyor, satmaya gelince kimse almıyor. Hadi evvelce oldu, bari siz yapmayın. Önce eldekileri temizleyin, şimdilik sadece klasik bir forvet yeter. Teknik direktör olarak en azından Sadi hoca ile bu yılı geçirmek kulübe çok büyük katkı sağlar. Gerisi ise... Bakacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap