SON DAKİKA



Haber > Spor > Transfer harekatı başlıyor!

Transfer harekatı başlıyor!

24 Aralık 2015 Perşembe - 07:56




Başkan Usta, transfer dönemi için kare asını belirledi. Buna göre Nevzat Aydın, Asım Ören, Tuncay Bekiroğlu ve Yılmaz Büyükaydın'dan oluşacak ekip, Bo





Bordo-Mavili takımda gündenm transfer... Trabzonspor’da transfer harekatı başlıyor. Ligin ilk yarısının son maçından hemen sonra düğmeye basacak olan Bordo-Mavililer, önce teknik direktör konusunu, ardından da futbolcu transferini çözecek.

Karadeniz ekibinde başkan Muharrem Usta, yakın çalışma arkadaşlarını da netleştirdi. Buna göre, Nevzat Aydın, Asım Ören, Tuncay Bekiroğlu ve Yılmaz Büyükaydın’dan oluşacak komite hem devre arasının hem de gelecek sezonun çalışmalarını yapacak. Teknik direktör konusuyla bizzat ilgilenen Usta’nın, gelişmeleri sürekli olarak yakın çalışma arkadaşlarıyla da paylaşacağı ve ortaya çıkacak tabloyu değerlendireceği öğrenildi.

Bu arada takımda şans bulamayan isimlere gelen transfer teklifleri de masada. Kasımpaşa mücadelesinin son düdüğünün ardından Trabzonspor’da kararlar verilecek ve vakit kaybetmeden uygulamaya konulacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap