SON DAKİKA



Haber > Spor > Transfer sancısı!

Transfer sancısı!

17 Ekim 2015 Cumartesi - 12:13




Bordo-Mavili takımda yapılan transferler sancı yarattı...





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde öylesine transferler yapıldı ki, alınan isimlerin 26 tanesinin satılmasına rağmen yine de şişen kadronun indirilmesi için tam 11 futbolcu kiralık olarak gönderildi. Bordo-Mavili kulüp, transfer mevsiminde birçok oyuncusu ile yollarını ayırdı. Kimine üste para vermek zorunda kaldı. Tam 4 futbolcuyu da kadro harici yaptı ama kadroyu yeni statüye göre 28’e indirebilmek için birçok futbolcusunu da başka takımlara gönderdi. Soner Aydoğdu, Fatih Atik, Isak Doğan ve Serdar Gürler gibi yüksek bedellerle alınan futbolcular şu anda kendi başlarına idman yapıyorlar ve milyonlarca lira tutan paralarını da alıyorlar. 

YATABARE’NİN PARASI DA ÖDENİYOR

Mustampa Yatabare’yi Montpeiller’e kiralayan Trabzonspor, bu oyuncunun parasını da öremek zorunda kaldı. Bordo-Mavili kulüp geçen sezon büyük umutlarla Akhisar Belediyespor’dan transfer ettiği Uğur Demirok da Osmanlıspor’a kiralandı. Kayserispor’a da Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş adeta zorla gönderildi. Gökhan Alsan ise Karabükspor’a kiralık olarak verildi. Göksu Ahlas Ankaragücü yolunu tuttu. Geride kalan kaleci İbrahim Demir, Batuhan Arslan, Oğulcan, Ferhat Yazgan, Kurtuluş Yurt gibi oyuncular da pilot takım 1461 Trabzon’a verildi. Böylece kiralık gönderilen isimlerin sayısı 11’i bulurken, yeni yönetimin kamburu olacak bu futbolcuların gelecek sezon ne yapılacağı da merak konusu oldu.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap