SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA bizi anladı

UEFA bizi anladı

26 Mart 2016 Cumartesi - 07:22




Başkan Muharrem Usta, kurmaylarıyla birlikte yaptığı UEFA görüşmesinin detaylarını anlattı.





Trabzonspor da son dönemlerdeki birçok Türk kulübü gibi UEFA’nın mali denetimine takılmıştı. Daha önce de birkaç kez görüşen Bordo-Mavili kulüp ve UEFA yetkilileri, son toplantısını önceki gün yaptı. Başkan Muharrem Usta’nın önderliğindeki Trabzonspor heyeti, yaklaşık 2 saat masada kulüp ekonomisini ve bundan sonraya dair planlarını anlattı. Başkan Muharrem Usta, görüşmeler hakkında, umut dolu açıklamalar yaptı. İlk etapta men cezası gibi bir durum beklentilerinin düşük olduğunu anlatan Karadeniz ekibinin patronu şöyle konuştu:

"BU BİR EKİP ÇALIŞMASI"

“Yeni bir yönetim olmamız ve kısa görev süremizde yaptığımız ekonomik ve kurumsal icraatlar en büyük avantajımız oldu. UEFA yetkilileri bizim eski hataların farkında olduğumuzu ve bunları tekrarlamak için değil, iyileştirmek için geldiğimizi anladı. Çünkü attığımız tüm adımlar sorunlarından arınmış, sıkıntılarını çözmeye gayret eden bir Trabzonspor için. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, eğer kısa sürede yeni yönetim olarak bu adımları atmış olmasaydık, Trabzonspor’un ne süre isteme ihtimali olurdu, ne de masadan ceza almadan kalkma şansı. Burada birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap