SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta UEFA'dan süre istedi

Usta UEFA'dan süre istedi

16 Ocak 2016 Cumartesi - 14:49




“UEFA kriterleri açısından durumumuz kritik” diyen Usta’nın, Avrupa futbolunun patronu ile görüşerek “Bize biraz süre tanıyın. Ekonomimizi düzeltmeye





Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta en çok tedirgin olduğu konuların başında gelen UEFA Finansal Fair Play kriterleri için sıkı bir çalışma temposuna girdi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında “Trabzonspor'un önündeki çok büyük tehditler devam ediyor. Bunların sıralaması yapıldığında UEFA'yı en ağır tehditler arasında ilk sıraya yerleştirebiliriz. UEFA'daki tehditten kurtulabilmek gerçekten çok zor” diyen Usta, bu anlamda önlem almaya çalışıyor. UEFA’nın radarından çıkabilmek için çalışmalar yapan başkan Usta’nın UEFA ile bir görüşme gerçekleştirip, “‘Feda’ projesini hayata geçirdik. Futbolcularımız indirim yapıyor. Gelir-gider dengesini ayarlamaya çalışıyoruz. Bakın biz geldikten sonra ne TFF ne de FIFA’ya hiçbir oyuncumuz alacakları için gitmedi. Bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Maliyeti düşürüyoruz. Bu anlamda bize süre tanıyın” dediği ileri sürüldü. UEFA yetkililerinin ise “Nisan’a kadar süreniz var. Gelir-gider dengesini kurun” dedikleri belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap