SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta'ya nefes almak yok!

Usta'ya nefes almak yok!

19 Aralık 2015 Cumartesi - 09:45




Trabzonspor’da çok ağır bir yükün altına giren Başkan Muharrem Usta kulübü düzlüğe çıkarmak adına durmak bilmezken, önümüzdeki günlerde İstanbul’da ik





İYİ SİNYALLER

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Trabzonspor’u düzlüğe çıkarmak için adeta gecesini gündüzüne katıyor. Trabzonspor’da çok ağır bir yükün altına giren Usta, kulübü hedeflenen noktaya getirmek için birtakım görüşmelerde bulunuyor. Trabzon ve İstanbul arasında mekik dokuyan Usta fırsat buldukça Ankara’ya çıkarma yaparak siyasilerle bir araya geliyor. İşine dört elle sarılarak Bordo-Mavili kulübe tüm mesaisini veren Usta’nın yaptığı görüşmelerden memnun ayrılması gelecek adına umut veriyor.

BÜYÜK BULUŞMA

Trabzonspor’da meşakkatli bir yolculuğa çıktıklarını belirten Başkan Muharrem Usta, "Kulübü ayağa kaldırmak için çalışıyoruz" diyerek, bu konuda camianın dinamikleriyle birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi. Usta, "Yakın bir zamanda İstanbul’da çok büyük iki buluşma gerçekleştireceğiz. Başkanların, divanın, divan üyelerinin, taraftar gruplarının ve sosyal bütün yapıların birlikte olduğu iki buluşma. Burada Trabzonspor’un yeni vizyonu bakış açısı sosyal sorunları ve nasıl hareket edilecek tartışacağız" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap