SON DAKİKA



Haber > Spor > Üvey evlat muamelesi görüyoruz!

Üvey evlat muamelesi görüyoruz!

26 Şubat 2016 Cuma - 10:38




Galatasaray maçının bitiş düdüğünün ardından Yusuf Erdoğan’ın soyunma odası koridorlarında hakem Bitnel’e “Trabzonspor üvey evlat mı?” diye sitem etti





Hakem Deniz Ateş Bitnel’in kararlarının damgasını vurduğu Galatasaray-Trabzonspor maçının bitiş düdüğünün ardından Bordo-Mavili futbolcular Bitnel’e büyük tepki göstermişti. Başta kaptan Onur Kıvrak, Bosingwa, Özer, Mustafa ve Aykut’un “Yetmedi mi canımızı yaktığınız?” diye sitem ettiği hakem Bitnel’e, Yusuf’un da soyunma odası koridorlarında “Trabzon üvey evlat mı?” şeklinde serzenişte bulunduğu ortaya çıktı. Yaşananlardan ötürü diğer oyuncular gibi oldukça sinirli olan Yusuf’un soyunma odasında dolapları da yumrukladığı belirtildi. Yusuf’un burada da “Tam çıkışa geçeceğimiz haftalarda hakemler hep önümüze engel oldular. Bu kadar da olmaz. Gururumuzu incitiyorlar. Psikolojimiz bozuldu. Yeter artık” şeklinde serzenişli ifadeler kullandığı öğrenildi. Yusuf’u Teknik Direktör Hami Mandıralı ve diğer takım arkadaşlarının güçlükle sakinleştirdiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap