SON DAKİKA



Haber > Spor > Varsa yoksa Yanal!

Varsa yoksa Yanal!

22 Nisan 2016 Cuma - 06:20




Başkan Muharrem Usta’nın “Ersun Yanal’ı çok eskiden beri tanırım. İyi bir hoca ve kişilik” diyerek övdüğü tecrübeli teknik adam ile her konuda anlaştı





 Trabzonspor'da teknik direktör arayışlarında sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Muharrem Usta'nın kafasındaki 3 isim Lucescu, Fonseca ve Ersun Yanal... Luce için şartlar ağırlaşırken, Fonseca apronda bekliyor. Ancak 50. yılda şampiyonluk hedefleyen Usta'nın Türkiye'yi bilen bir hocaya öncelik vermesi nedeniyle oklar Ersun Yanal'ı gösteriyor. Başkanın "Ersun Yanal'ı eskiden beri tanırım. İyi bir hoca ve kişilik. Yerli hocada elimiz darda" demesi de "Bu iş bitti" şeklinde yorumlandı. Karadeniz ekibinin başında olduğu iki dönemde de istediği başarıyı yakalayamayan tecrübeli teknik adam, ilk başta Usta'ya "Açıkçası Trabzonspor'da bir daha görev yapmayı düşünmüyordum. Kulübü, taraftarı, halkı çok seviyorum. Ama yöneticiler teknik konulardaki işlere çok fazla burnunu sokuyor" dedi.

Kimse işinize karışmayacak

Ersun Yanal'a saatlerce projelerini anlatan Trabzonspor Başkanı, artık kulüpte yepyeni bir anlayışın hakim olduğunu söyleyerek, herhangi bir çekincesi olmaması gerektiğini de belirtti. Muharrem Usta, "Bizle beraber yeni bir yönetim anlayışı geldi. Gelecek sezon da takımın başında mutlaka sizi görmek istiyoruz. Size söz veriyorum hiçbir arkadaşım teknik konularda yorum dahi yapmayacak. Sizin işinize kimse karışmayacak" ifadesini kullandı. Bu görüşmenin ardından Ersun Yanal, Trabzonspor'un teklifini kabul etti ve her konuda anlaşıldı..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap