SON DAKİKA



Haber > Spor > Ve Başkan sahaya indi

Ve Başkan sahaya indi

27 Temmuz 2015 Pazartesi - 08:24




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, idmandan sonra sahada bulunan toplarla mini bir gösteri yaptı. Başkan'ın yeteneği futbolcular tarafından al





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan mini gösteri... Differdange 03 maçının ardından takımla Lüksemburg’dan Almanya’ya geçen İbrahim Hacıosmanoğlu da bütün antrenmanları pür dikkat takip ediyor. Hacıosmanoğlu, sportif direktörü Süleyman Hurma ile dün saha kenarında sohbet ederek idmanı izledi.

Trabzonspor’da Futbol Federasyonu seçimlerinin ardından istifa eden kulüp yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar da antrenmanı başkan Hacıosmanoğlu ile izledi. Sadıklar, istifasının kabul edilmediğini ancak kendisinin bu kararından da dönmeyeceğini belirterek, “İstifa etmem Trabzonspor’dan kopmam anlamına gelmez. Biz Trabzonsporluyuz, her zaman Trabzonspor’un yanındayız” dedi.

Futbol topuyla resital

Futbolcuların antrenmanı tamamlamasından sonra sahneye Hacıosmanoğlu çıktı. Saha  kenarında bulunan futbol toplarıyla mini bir gösteri yapan Başkan’ın bu hareketleri Bordo-Mavili oyuncular tarafından büyük alkış aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap