SON DAKİKA



Haber > Spor > Vira basketbol!

Vira basketbol!

10 Ekim 2015 Cumartesi - 09:15








Avrupa fatihi Medical Park Trabzonspor basketbol takımı Süper Lig’e bugün Trabzonspor Medical Park yöneticisi hemşehrimiz Yusuf Güney’in ücretsiz konseri ile Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 15:00’te start verip taraftarı ile saat 16:30’da Odeabank Galatasaray maçını oynayacak.

Çarşamba günü de Avrupa Ligi maçlarında Yunanistan takımı Aris BC ile saat 19:00’da karşılaşacak. Geçen yılki kadrosunu koruyup, yeni transferlerle güçlenen takımımız başarılı eski hocası Nenad Markovic nezaretinde lige ve Avrupa kupalarına ağırlığını koymak hevesi ile sezona iddialı hazırlandı.

Sezon öncesi hazırlıklarını Türkiye ve yurt dışında olmak suretiyle çeşitli turnuvalara katılarak tamamlayan Bordo-Mavili ekip bugün taraftarı önüne güçlü bir şekilde yeni transferi Damian Kulig ile görücüye çıkıyor. 1. Lig’de mücadele eden takımımız kente yine heyecan ve hareketlilik getirecek.

Taraftarları maça taşımak için çeşitli semtlerden otobüs ve servislerin yapıldığı maçta takımımızın sezona galip gelerek iyi bir başlangıç yapacağına inancım tam. Geçen yıl 1. Lig’e terfi eden komşu ilimiz Giresunspor da bu ligde mücadele verecek. Her iki ekibimize başarılar dilerim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap