SON DAKİKA



Haber > Spor > Volkan Şen özür diledi!

Volkan Şen özür diledi!

28 Ağustos 2013 Çarşamba - 14:12




Trabzonspor’un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 43. dakikasında taraftarlarla yaşadığı sorun sonrası ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen, Mehmet A





Volkan, futbol yaşantısı boyunca saha içerisinde her zaman en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştığını belirterek, “Bana verilen yeteneklerin bilincinde olarak hareket etmeye çalıştım. Trabzonspor’da üçüncü sezonum. Bordo – mavili formaya büyük bir aidiyetlik duygusu ile bağlıyım. Ancak ne var ki son lig maçında duygusal bir an yaşadım. Bu olayın sonrasında bana destek olan başta hocamız Mustafa Reşit Akçay’a, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu teşekkürün ardından özür dilemem kişiler de var. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu başta olmak üzere, hocamızdan, takım arkadaşlarımdan ve taraftarlardan özür diliyorum. Ben her zaman bu forma için mücadele ettim. Bundan sonra da Allah’ın izniyle bu forma altında en iyi şekilde mücadele etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap