SON DAKİKA



Haber > Spor > Ya aydınlık ya karanlık!

Ya aydınlık ya karanlık!

13 Ekim 2014 Pazartesi - 11:53




Trabzonspor önündeki 3 maça kilitlendi. Bordo-Mavililer, Mersin ile başlayacak zorlu maç programında Lokeren ve Gaziantepspor engellerini kayıpsız geç





Trabzonspor’u zorlu maç periyodu bekliyor. Ligde beklentileri bir türlü karşılayamayan Bordo-Mavililer önündeki 3 kritik maçı kazanarak aydınlığa çıkmanın planlarını yapıyor. Pazar günü Mersin İdmanyurdu ile başlayacak kritik maç programında Lokeren ile Gaziantepspor’u Avni Aker’de ağırlayacak olan Trabzonspor bu periyotta kayıp yaşamak istemiyor. 3 maçta 9 puanı hanesine yazdırmak isteyen Bordo-Mavili ekipte adeta seferberlik ilan edildi. Yönetim her fırsatta teknik kadro ve futbolcularla bir araya gelerek onları mental olarak zorlu maç trafiğine hazırlıyor. Trabzonspor kötü günleri geride bırakmak için topyekün kenetlendi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Mazeret üretme devri bitti. Şimdi icraat zamanı" dedi. 8 günde 3 kritik maça çıkacaklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Camiamızı yeteri kadar üzdük, artık ayağa kalkıp Trabzonspor’u iyi yerlere taşımanın vakti gelmiştir. 3 maçta alınacak galibiyetin güzel günlerin ilk adımı olacağının da farkındayız. İşe Mersin İdmanyurdu’nu mağlup ederek başlayıp gerisini getireceğiz" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap