SON DAKİKA



Haber > Spor > Yabancı Hasi yerli Akçay

Yabancı Hasi yerli Akçay

11 Mayıs 2016 Çarşamba - 14:30




Başkan Usta’nın masasında hoca konusunda iki seçenek duruyor.





Bordo-Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta’nın, “Önümüzdeki hafta teknik direktör konusunu sonuca bağlayacağız. Artık son aşamadayız” açıklamasının şifreleri çözüldü. Başkan Usta’nın hoca konusunda masasında iki seçenek durduğu bilgisine ulaşıldı. Yönetimin büyük çoğunluğunun yabancı hocadan yana tavır belirlemesiyle birlikte, Usta’nın listenin ilk sırasına Anderlecht’te görev yapan Besnik Hasi’yi koyduğu bildirildi.

Hatta Başkan Muharrem Usta Belçika’ya giderek Arnavut hoca ile masaya oturmuş, gelecek sezon için prensip anlaşmasına varmıştı. Her ihtimali göz önünde bulunduran Usta’ya yönetim içinden bazı isimlerin yerli hocaya karar verilmesi konusunda çağrıda bulunduğu da ifade ediliyor. Özellikle Trabzon kanadınıoluşturan yöneticilerin Mustafa Akçay isminde birleştiği de gelen haberler arasında. Usta, Hasi’de olası bir pürüz çıkması durumunda Akçay’ı Trabzonspor’un başına getirmesi ihtimali de güçlü bir şekilde ortada duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap