SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanı başımızdaki değer: Sadi Tekelioğlu

Yanı başımızdaki değer: Sadi Tekelioğlu

20 Aralık 2015 Pazar - 11:19








Sezona elindeki kadro ile iyi başlayan, taraftarların bu sezonki beklentilerini bir anda üst seviyeye taşıyan Trabzonspor’un hakkını yemeyelim. Trabzon’da 'gönüllerin efendisi' Şota ile de Trabzonspor geleceğinin renkli ışıklarını göreceğiz dediğimiz anda birdenbire menajer Süleyman Hurma’nın Trabzonspor’daki varlığı bütün dengeleri değiştirirken takım disiplinine bir de futbolcuların alacakları eklenirken Şota’nın artık yapacağı bir şey kalmadı.

Trabzonspor Kulübü 'geriye dönüş' sinyalleriyle kan kaybetmeye başladı. En azından misyonunu kurtarmak adına hem de şöhretli Eto’o’nun idaresindeki Antalyaspor maçının elinde kalan futbolcuların profiliyle ideale yakın bir takım tertibiyle oyuna başlayan Trabzonspor Cardozo ile kaçırdığı muhteşem fırsatı gole çevirmese bile oyuna derli toplu başlayan, adam adama markajla oyunu kendi lehinde ve de ipleri elinde tutan takımdı.

Cardozo ile 1-0 öne geçen Trabzonspor rakibin gardını bir türlü kıramadı. Zaman zaman pozisyonlar kaçsa da rakibini oyunun her alanında bloke etmesini bildi.

45 dakikanın sonunda…

Her şey bittiğinde düşmanların çığlığını değil dostların sessizliğini hatırlarız diye bir aforizma vardır. Teşekkürler Celil Hekimoğlu. Kısa ara kaybettiniz ama hiç kimseyi düşman görmediniz. Birlik ve de beraberliğe öncü oldunuz. Uzatılan her eli Trabzonspor aşkına tutmanın erdemliğini yaşattınız. Tekrar teşekkürler. (Devre arası sohbetinden…)

İkinci yarı karşısında daha canlı bir takım gören Trabzonspor pozisyon verdiği kadar pozisyon da buldu. Ani bir atakta Cardozo’nun mükemmel vurduğu top yan hakemin gözü önünde olsa da anladım ki Trabzonspor yine Federasyon'un ihtirasına kapılan hakem triosunu geçemedi.

"Gel de şimdi İbrahim başkanı arama" diye içimden geçerken oyun bir o kalede bir bu kalede gidip gelmeye başladığında bu maçı izleyen her insanın aklı Cardozo’nun verilmeyen golündeydi sanırım.

Trabzonspor 86. dakikada penaltıdan durumu 2-0 yapıp sonunda M’bia'nın golü ile farkı açmasından sonra bence söylenecek bir söz vardır: Kongre sonrası mali tablo önümüzde iken şeklimiz yeniden yapılanma ise bu sezon da sadece misyonumuzu eğer kurtaracaksak uzaklarda aramaya gerek yok. İşte bizim yanı başımızda kendi değerimiz Sadi Tekelioğlu! Ona da teşekkür ederim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap