SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal mı Garcia mı?

Yanal mı Garcia mı?

02 Mart 2016 Çarşamba - 16:28




Sarı-Kırmızılı yönetimin bir kısmı Ersun Yanal ismi üzerinde birleşirken bir kısmı da Rudi Garcia’nın takımın başına getirilmesini istiyor





Galatasaray yönetimi, Mustafa Denizli’nin gidişi sonrası Claudio Taffarel’e teklif götürdü. Ancak Brezilyalı, “Ben kaleci antrenörüyüm, teknik direktör değilim” cevabını. Şimdi Aslan, ya önümüzdeki sezon da takımda olacak bir isimle anlaşacak ya da camiayı tanıyan bir antrenörle sezonu bitirip Mayıs’ta başka hoca bulacak. Adaylar arasında Ersun Yanal ve Rudi Garcia da var.Bir grup yönetici, Galatasaray’ı başarıya götürecek ismin Yanal olduğu fikrini öne sürdü. Gençleştirme operasyonunda, kadroyu Yanal’ın ayağa kaldırabileceği görüşü savunuldu. Ancak bir grup yönetici de, Yanal ismine karşı çıktı. Yönetimin tamamının en büyük çekincesi ise, Galatasaray taraftarıyla hoş anıları olmayan Yanal konusunda gelebilecek olası tepkiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap