SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’ın gönlünde yatan isim!

Yanal’ın gönlünde yatan isim!

13 Aralık 2016 Salı - 09:02




Ligin ikinci yarısına nokta atışı takviyelerle girmek isteyen Trabzonspor’da teknik patron Yanal’ın Konyaspor’un sağ açığı Ömer Ali’nin yanı sıra Osma





Trabzonspor’da devre arası transfer dönemi için yoğun bir çalışma var. İkinci yarıya iddialı başlamayı arzulayan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal’ın aklında Konyaspor’dan sağ kanat Ömer Ali Şahiner’in yanı sıra Osmanlıspor’un orta sahadaki beyni Musa Çağıran olduğu ortaya çıktı. Orta alanda her bölgede forma giyebilen, hem savunma hem de hücumdaki etkili oyunuyla dikkat çeken Musa, savaşçı kimliğiyle Yanal'ın öncelikleri arasında yer alıyor. 24 yaşındaki Musa, bu sezon başkent ekibiyle ligde 13 maçta 3 gol atıp 1 asist yaptı. Sözleşmesi 2018'de bitecek olan Musa için Başkan Muharrem Usta’nın bizzat girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Bonservis bedeli 3 milyon euro civarında gözüken Musa için kulübün takas+para formülünü devreye sokması gündemdi. Öte yandan Trabzonspor’un Ömer Ali için de yarınki maç öncesi Konyasporlu yöneticilerle transfer konusunda bir kez daha görüşeceği kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap