SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ın Junuzovic seferi

Yanal'ın Junuzovic seferi

28 Mart 2015 Cumartesi - 08:22




Yanal, Avusturya'nın Liechtenstein'ı 5-0 yendiği maçı tribünden izledi. Bir asist yapan, bir de gol atan Junuzovic göz kamaştırdı.





Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için de çalışmalar yapıyor. Bunun için teknik direktör Ersun Yanal yurt dışına futbolcu izlemeye gitti. Yanal'ın takip ettiği isim Werder Bremen'li Zlatko Junuzovic. Karadeniz ekibi, Avusturyalı ofansif orta saha oyuncusu ile devre arasında görüşmeler yapmış, hatta oyuncu ile anlaşmış ama Werder Bremen'in belirlediği 3 milyon euro'yu aşan bonservis bedelini indiremeyince işi bitirememişti.

2018'E UZATMIŞTI

Teknik direktör Ersun Yanal, bu sezon Bundesliga'da 25 maçta 5 gol atan, 11 de asist yapan 27 yaşındaki oyuncu için dün gece, Avusturya'nın oynanan Liechtenstein'ı 5-0 yendiği maçı tribünden takip etti. Eski Trabzonlu Janko'ya asist yapan, bir de gol atan 28 yaşındaki sol kanat, göz kamaştırdı. Junuzovic hakkında bol bol not alan Yanal, dönüşte bu futbolcu ile ilgili yönetime rapor sunacak. Alman ekibi, Junuzovic'in sözleşmesini 2018'e kadar uzatmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap