SON DAKİKA



Haber > Spor > Yarım kalan işimi tamamlayacağım

Yarım kalan işimi tamamlayacağım

26 Nisan 2020 Pazar - 12:30




Trabzonlu genç boksör, Avrupa arenasında ringe çıkıp madalya alacağı günü sabırsızlıkla bekliyor





2018’te Avrupa’da çeyrek final başarısını gösteren Kerem, “Bugün değilse de yarın o arenada yarışacağım ve yarım kalan işimizi tamamlayacağım” ifadelerini kullandı

TRABZON’UN gelecekte çok büyük başarılar beklediği 18 yaşındaki boksör Kerem Özmen, Avrupa’da ilk madalya alacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Kilosunda 2020 yılının Türkiye Şampiyonu olan ve Avrupa’da Türk Milli takımını temsil etme hakkını elde eden Akçaabatlı boksör, koronavirüs engeline takıldı. Genç boksör, Karadağ’ın Montenego kentinde yapılması planlanan ancak koronavirüs nedeniyle askıya alınan 2020 Avrupa Boks Şampiyonası’nda boy gösterecekti.

VİRÜS nedeniyle belirsizliği koruyan şampiyona öncesinde evde bireysel olarak çalıştığını aktaran Kerem, “Hem bahçede kondisyon hem de ağırlık çalışmaları yapıyorum. Ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde kendimi formda tutmak için he yolu deniyorum” dedi. 2018’te Avrupa’da çeyrek final başarısını gösteren Kerem, “Bu yıl ki Avrupa Şampiyonası ertelendi gibi. Bugün değilse de yarın o arenada yarışacağım ve yarım kalan işimizi tamamlayacağım” dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap