SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni sol bek Rusya'dan

Yeni sol bek Rusya'dan

12 Ekim 2015 Pazartesi - 11:26




Bordo-Mavili takım ara transfer dönemi için atakta...





Trabzonspor'da transfer hareketliliği... İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan çok sayıda transferine rağmen Trabzonspor’un en sorunlu bölgelerinden biri olan sol beke takviye yapılmaya hazırlanılırken, adayların birinin Kayserisporlu Ömer Bayram olduğu ileri sürülmüştü. Bu oyuncunun yanında farklı isimlerle de ilgilenen Bordo-Mavililerin gündemine Rusya’nın Lokomotif Moskova takımında forma giyen Vitali Denisov da girdi. Özellikle ekonomik büyük sorunlarla boğuşan Trabzonspor’un bonservis bedeli ödemek istememesi ve piyasa değeri 6 milyon Euro olan Özbek futbolcunun ön plana çıkmasına neden oldu.

TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ

Dnipro takımında uzun yıllar forma giydikten sonra Lokomotif Moskova takımına geçiş yapan ve burada da 3 sezondur oynayan 28 yaşındaki sol bek Vitali Denisov’un 31 Aralık 2015 tarihi itibarıyla sözleşmesi sona erecek. Oyuncunun bonservissiz olması nedeniyle iştah kabartıyor. Ayrıca Özbekistan Milli takımında sürekli oynayan, devamlılığı olan ve Rus futbolunda belli bir yere sahip olan Denisov ile birlikte sol bekte yaşanan sorunun da çözüm bulabileceği dile getiriliyor. Özbek futbolcu sezon başında da gündeme gelmiş ama yüksek bonservisi nedeniyle transferi gerçekleştirilememişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap