SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni transfer Sinan!

Yeni transfer Sinan!

28 Aralık 2015 Pazartesi - 16:06




Podolski'nin yerine 55'te oyuna giren Sinan Gümüş Sarı-Kırmızılı formayla ligdeki ilk golünü attı. Beraberliği getiren 21 yaşındaki gurbetçi futbolcu,





Geçen sezon büyük umutlarla kadroya katılan, taraftarların çok şey beklediği Sinan Gümüş dün sahneye çıktı. Podolski sakatlanınca 55. dakikada 21 yaşındaki gurbetçi oyuncu sahaya girdi. Kulübedeki tek forvet olan Sinan, kötü giden maçta golünü de attı. 61. dakikada içeriye çok iyi kateden Sinan, devamında vuruşunu da yaptı. Savunmaya çarpan top ağlarla buluştu. Bir türlü hocasının gözüne giremeyen Sinan Gümüş, Kayseri’deki performansıyla birlikte mesajını da çok net verdi. Devre arasında kiralık gönderilmesi gündemde olan genç futbolcu kalmak istediğini gösterdi. Galatasaray formasıyla ligde ilk kez ağları havalandıran Sinan, son lig golünü 19 Ekim 2013’te kaydetmişti. Almanya 3. Ligi’nde Stuttgart II formasıyla topu filelere göndermişti. 

Semih Kaya cezalı

Kadir Has Stadı’ndaki mücadele öncesi Galatasaray’da Yasin Öztekin, Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya kart sınırındaydı. Bu isimlerden sadece Semih Kaya sarı gördü. Genç futbolcu ikinci yarının ilk maçında Sivasspor karşılaşmasında sahadaki yerini alamayacak. Kayserispor’da da Diego Biseswar ile Zeki Yavru sınırdaydı. İki futbolcu mücadeleyi kart almadan bitirdi. 

41 yıllık hasret dinmedi

Kayserispor, taraftarı önünde Galatasaray’a karşı olan galibiyet hasretini bitirmek için sahadaydı. Ligde en son 1974’te Cim Bom’u mağlup eden Kayseri, 41 yıldır evinde kazanamıyordu. Tolunay Kafkas’ın öğrencileri dün 3 puana çok yaklaştı, önemli pozisyonlar da yakaladı. Fakat yine galip gelemedi. İki taraf arasında ligde oynanan son 19 maçta ise Kayserispor’un tek galibiyet bulunuyor.

Deplasmanda yoklar!

2013-14 sezonunda Mancini yönetimindeki Aslan, ligde üst üste 6 deplasman karşılaşmasını kazanamamıştı. Mustafa Denizli yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım için bu sezon seri 5 maça çıktı. Galatasaray, Kayseri’den önce dış sahada sırasıyla Beşiktaş’a yenildi, Kasımpaşa ile berabere kaldı, Rizespor’a mağlup oldu ve Fenerbahçe karşısında Saracoğlu’ndan     1 puanla ayrıldı. Cim Bom ligin ilk yarısında 9 deplasman maçının sadece 3’ünü kazandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap