SON DAKİKA



Haber > Spor > Zıvalıoğlu desteğe çağırdı

Zıvalıoğlu desteğe çağırdı

08 Mayıs 2015 Cuma - 16:05




1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu.





1461 Trabzon'da Hamdi Zıvalıoğlu taraftara yönelik açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, "Evimizde galibiyetle Play-Off’a başladığımız için mutluyuz. PTT Birinci Lig yolunda önemli bir galibiyet aldık.  İstanbul ekibi karşısında daha farklı kazanabilirdik. Fakat bulduğumuz mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadık. Maçta üstün bir performans gösteren futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Takımda hava ve morallerin çok iyi olduğunu ifade eden Bordo-Mavi-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Hamdi Zıvalıoğlu, "Play-Off ikinci maçımızı 11 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda yine Ümraniyespor ile oynayacağız. Hedefimiz yolunda 4 maçımız kaldı. İnşallah hep böyle kazanarak devam ederiz" diye konuştu. 

Zıvalıoğlu şöyle devam etti; "Yarı finale giden bu zorlu ve önemli müsabakada her zaman olduğu gibi gurbetçi vefakar taraftarlarımızla galibiyet sevincini birlikte yaşamak için tüm hemşehrilerimizi İstanbul'da oynayacağımız maça davet ediyoruz. Onların desteğiyle ilk turu geçerek adımızı yarı finale yazdırmak için elimizden geleni yapacağız." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap