Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

Fatih Tekke ; Final Maçı Farklı Olacak

Yayın Tarihi: 13.05.2025 - 21:08
Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke, Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke: "Zor Dönemden Geçtik, Taraftarı Üzdük"

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih TekkeZiraat Türkiye Kupası Finali öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Takımın zorlu bir sezon geçirdiğini ve taraftarı üzdüklerini belirten Tekke, "Belki en problemli anda bizi çağırdılar ve geldik" dedi.

Özellikle Edin Višća (Savic) ve Anthony Nwakaeme gibi yıldız oyuncuların sakatlıklarına rağmen finalde oynamak istediğini vurgulayan Tekke, "Savic’in durumu ağır olmasına rağmen, mücadele etmek istedi" ifadelerini kullandı.

 

"Galatasaray, Son 50 Yılın En İyi Kadrolarından Birine Sahip"

Finalde Galatasaray gibi güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını belirten Tekke, şunları söyledi:

  • "Belki son 50 yılın en iyi kadrolarından birine karşı oynayacağız."

  • "Bir aydır bu finali hayal ediyorduk. Kupayı aldığımızda benden mutlusu olmayacak."

  • "Galatasaray ile ilk maçta fırsatları değerlendirsek, puan alabilirdik. Bu maç farklı olacak."

Tekke, rakiplerinin yetenekli oyuncuları olduğunu kabul ederken, "Ama bizim de var" diyerek Trabzonspor’un gücüne olan inancını dile getirdi.

 

"Bu Kötü Sezonda Kupa Almak, Taraftarı Mutlu Eder"

Sezonun zorlu geçmesine rağmen bir kupa kazanmanın önemine değinen Tekke, "Trabzonspor kupalara adaydır. Bu kötü sezonda bile kupa almak, taraftarı biraz olsun mutlu edecektir" dedi.

Ayrıca, kulübün geleceğinin tek bir kupaya bağlı olmadığını vurgulayan Tekke, "Oyun anlayışımızı değiştirip, elit liglerdeki gibi futbol konuşmalıyız" diyerek Türk futbolundaki genel sorunlara da dikkat çekti.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler