Kaynak:İHA

Katar’da Şehit Olan ASELSAN Teknisyenleri Ankara’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yayın Tarihi: 23.03.2026 - 14:25
Katar’daki helikopter kazasında şehit olan ASELSAN teknisyenleri Süleyman Cemre Kahraman ve İsmail Enes Can, Ankara’da düzenlenen törenle uğurlandı.

Katar’da meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen ASELSAN teknisyenleri Süleyman Cemre Kahraman ve İsmail Enes Can için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi.

Şehitler Ankara’da Uğurlandı

Katar’da yaşanan helikopter kazasında şehit olan Süleyman Cemre Kahraman ve İsmail Enes Can, Ankara’da son yolculuklarına uğurlandı.

Tören Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde Düzenlendi

Şehitler için Ankara’daki Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş ve yetkili katıldı.

Dualarla Son Yolculuk

Kılınan cenaze namazının ardından şehitler dualar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, şehitlerin fedakârlıkları bir kez daha minnetle anıldı.

Etiketler