Dünya Kupası 2026
Kaynak:İHA

Ordu'da Gökyüzü Renk Cümbüşüne Döndü! 120 Uçurtma Aynı Anda Havalandı

Yayın Tarihi: 19.07.2026 - 09:37
Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde 120 uçurtma aynı anda gökyüzüyle buluştu. Festival renkli görüntülere sahne oldu.

Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen 35. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği, çocukların neşesi ve rengârenk görüntüleriyle unutulmaz anlara sahne oldu.

Batıpark Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte, tam 120 uçurtma eş zamanlı olarak gökyüzüne bırakıldı. Renkli uçurtmaların oluşturduğu manzara, festivale katılan vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Gökyüzü Rengârenk Uçurtmalarla Doldu

Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar uçurtmalarını gökyüzüne yükseltmenin heyecanını yaşarken, aileleri de bu coşkuya ortak oldu.

Birbirinden farklı renk ve desenlerde hazırlanan uçurtmalar, Batıpark Millet Bahçesi semalarında görsel şölen oluşturdu. Gün boyunca süren etkinlikte festival alanı renkli görüntülere sahne oldu.

Çocukların Mutluluğu Festivale Damga Vurdu

Etkinlik boyunca çocuklar hem eğlendi hem de yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkardı. Gökyüzünü süsleyen 120 uçurtma, festivale katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Organizasyon, çocukların yüzlerindeki tebessüm ve gökyüzündeki renk cümbüşüyle sona ererken, festival kapsamında düzenlenen etkinlikler vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Etiketler