Dünya Kupası 2026
Kaynak:HABER MERKEZİ

Yılmaz Özdil CHP'li Burhanettin Bulut'un 'sözleşme' teklifini ifşa etti

Yayın Tarihi: 10.07.2026 - 11:06
Gazeteci Yılmaz Özdil, Özel'e yakınlığıyla bilinen CHP'li Burhanettin Bulut hakkında bomba açıklamalar yaptı. Özdil, Sözcü TV'de olduğu dönemde Bulut'un "Sözleşme" teklifi yaptığını belirtti. Aralarında geçen konuşmayı anlatan Özdil, Bulut'a, "Gazeteci kiralamak hem utanç verici bir şeydir hem CHP'nin aleyhine bir şeydir. CHP'liyim ama CHP'nin değilim. Bizi satın alacak para henüz icat edilmedi." cevabını verdiğini belirtti.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü TV'de olduğu dönemde, CHP'li Burhanettin Bulut'un kanala gelerek "Sözleşme" teklifi yaptığını açıkladı. Özdil, kanalın genel müdürünün odasında Bulut ile aralarında geçen konuşmanın tüm detaylarını paylaştı.

Özdil, "Özgür Özel'in sağ kolu burhanettin bulut bizzat bana teklif etti. Bu yıl başından hemen sonraydı sanırım. Henüz Sözcü'deydim, bizi ziyarete geldi. Genel müdürün odasında bizzat bana söyledi. Dedi ki şu şu yayınları yapmadınız dedi. Dedim evet yapmadık. Nasıl yayın yapacağımızı size mi soracağız dedik. Sizden önce yapılıyordu dedi. Dedim kusura bakma benden sonra böyle. Bana sizinle çalışmak istiyoruz dedi. Ne demek çalışmak diye sordum. Para mı vermek istiyorsunuz? dedim. 'Sizinle yayın karşılığında sözleşme yapalım' dedi." ifadelerini kullandı. 

Bulut'a "Hangi televizyonlara para ödüyorsunuz" diye sorduğunu belirten Özdil, "Bir tanesinin ismini söyledi. Ben birini daha sordum. 'Evet' dedi. 'İnternet sitelerine de para veriyor musunuz' diye sordum. 'Bazılarına destek oluyoruz, biliyorsunuz medyada çok ver bulamıyoruz bunun için destek oluyoruz.' dedi." şeklinde konuştu.

Özdil Bulut'a "Sosyal medyada trol ağlarınız var mı" sorusunu sorduğunu Bulut'un da bu soruya "Öyle değil ama sosyal medyada bazen çalışma yaptırıyoruz. Şehzadeler belediye başkanı ile genel başkanımıza yönelik haberler yapıyorlardı. Bu haberlere karşı sosyal medyada faaliyet yürüttük." cevabını verdiğini belirtti.

Özdil Bulut'un "Sizin adınıza siz istediğiniz anda faaliyet gösteren trolleriniz var öyle mi" sorusuna ise "Çok sık kullanmıyoruz" şeklinde karşılık verdiğini idda etti. 

Özdil, Bulut'a   "Kılıçdaroğlu döneminde de yanlış yapıyordunuz şimdi de daha vahim bir yanlış yapıyorsunuz. Gazeteci kiralamak hem utanç verici bir şeydir hem CHP'nin aleyhine bir şeydir. CHP'liyim ama CHP'nin değilim. Bizi satın alacak para henüz icat edilmedi." dediğini aktardı. 

Etiketler