SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne Mutlu Türküm Diyene
7.07.2020

Hatırlarsınız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa kemal Atatürk’e, sosyal medya hesabından “İngiliz ajanı” yakıştırması yapan Astsubay Kıdemli Çavuş R.C. görevinden uzaklaştırılmış. Umarım bu adım uzaklaştırma ile kalmaz.

Sırtında şanlı ordumuzun üniformasını taşıyıp, Başkomutan Atatürk’e dil uzatmak hangi aklın ürünü ise karşılıksız kalmadı. Türk oğlu Türk olan Atatürk’e saldıranlar ile ilgili acaba kökleri Türk değil mi diye düşünmüyor değilim.

Türkçülükle karın ağrısı olanlara, “Ne mutlu Türküm diyene” sözünün sahibi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türkçülük öyle şerefli bir bayraktır ki, O’nu vatanın her köşesinde durmadan dalgalandırmak her Türk’ün ilk ve milli vazifesidir” sözlerini armağan ediyorum.

“Efendiler, dinsiz bir milletin idamesine imkan yoktur, İslam dini öyle yüce bir dindir ki; ‘ilim Çin’de de olsa alınız’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Biz islam oluduğumuz için geri kalmadık. Yüce dinimize ne zaman ki, hurafeler ve bidatlar ilave yapıldı, o zaman gerçek islamdan uzaklaştırıldı. Onun için bu hallere düştük” diyen Atatürk’e yapılan saldırıların temelinde yatan düşünceleri birde bu sözlerden sonra değerlendirelim.

TERÖR İNİNDE ŞANLI BAYRAĞIMIZ DALGALANIYOR

Ülkemize ve milletimize ihanet edenlerin kökü kurumadıktan sonra bize rahat yok. İç ve dış düşmanların yaptıkları ihanete karşı verdiğimiz şehitlerimizin intikamları güvenlik güçlerimiz tarafından alınmaya devam ediliyor.

Hainler inlerinde bulunup tek tek temizleniyor. Kuzey Irak’ın Haftanin bölgesinde Mehmetçiğimizin terör örgütünün Mervanis kampını ele geçirdi. Askerimizi karşısında gören teröristler topukları yağlayıp tüydüler, nere kadar giderler ki, eninde sonunda tepelerine inilecek ihanetin hesabı sorulacak.

Şırnak Uludere’nin karşısında bulunan Mervanis kampında eğitim alan terörsitler 2016 yılında Ankara Güvenpark’ta bombalı hain saldırı planı yapılan in burası. Mehmetçiğimizin düzenlediği harekat sonunda 55 terörist öldürüldü, 900’ün üzerinde terör hedefi yok edildi.

Ülkemizin yılmaz bekçileri Pençe Kaplan Operasyonu sonucu 18 günde terör örgütünün özel kuvvetler kampı temizledi ve terör inine bayrağımızı dikti. Ülkeme ve milletime karşı tetik düşüren teröristlerin temizlenmesinde  mücadele veren kahramanlarımıza başarılar diliyor, millet olarak her zaman yanlarında olacağız.

YAKIŞMADI BOYNER

Sahip olduğun karizmaya, büyüklüğe, markaya yakışmadı Boyner. Trabzon’un göbeğinde milyarlarca ciro yapan işyerinin kapısına bir çırpıda kilit vurup onlarca çalışanı işsiz bırakmak yakışmadı Boyner ismine.

Hani ülke olarak zorlukları birlikte aşacaktık. Yaşanan sıkıntılara birlikte göğüs gerecektik. Haber vermeden onlarca insanı işsiz bırakan kararı almak şık olmadı desek yeridir. Cumhurbaşkanının çağrısını bir anda kulak ardı edip Trabzon’da onlarca çalışana kapıyı göstermek hiç te olumlu bir adım olmadı. Umarım bu kararı bir kez daha gözden geçirip ay sonu alacağı maaşa geleceğini bağlayan çalışanların geleceğini karartmazsın.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap