A+ A-
Yorum
10

Güneş'in İşi Kolay Değil

Yayın Tarihi: 01.10.2024 - 09:33

Şenol Güneş’in Konyaspor maçı öncesi ve 3-2 biten maç sonrası yaptığı basın toplantıları Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumu çok güzel bir şekilde özetliyordu.


Hoca gerçekleri biliyor. Hayal kurmuyor.


Samimi, eksikleri ve çözüm yollarını dile getiren eleştiriye açık. Ama özellikle de kazandıktan sonra yapılan eleştiriyi daha çok açık.


‘Trabzonspor’u kendi halinde bıraksan bile bu sonuçları almaması gerekiyor’ sözü çok kıymetli. Tatmin etmeyen oyunu, takımın içinde bulunduğu durumu inkâr etmiyor.


Maçtan sonraki basın toplantısında da bizlerin yapacağı eleştirileri yaptı oyunculara.


Rakibe uzak oynadıklarını söyledi. Rakibe temassız oyun oynayarak Süper Lig’de başarılı olmak çok zor. Trabzonspor ikili mücadele kazanamıyor. Trabzonspor rakibe oyununu kabul ettiremiyor.


Trabzonspor kendi taraftarına da ‘bu maçı, bizim takım kazanır’ rahatlığı veremiyor. Bir iki isim hariç hiçbir oyuncusu, 90 dakikanın üstesinden gelecek görüntü sunmuyor.


Bazı oyuncular çok dağınık. Bazıları takım oyunundan uzak. Şenol Güneş 5.kez imzayı atarken, bugüne kadarki en zor imzası diyenlerdeniz.
Hoca işi nasıl toparlayacak, nasıl kotaracak biz de merakla bekliyoruz.


Beşiktaş maçının ilk 10 dakikası ümitlenmiştik ama sonrasında oynanan Kayseri, Gaziantep ve Konya maçları bizi karamsarlığa sevk etti. Hocanın işinin umduğumuzdan da zor olacağını gösterdi.


Belki burada yapılması gereken şimdiden önümüzdeki sezonu düşünerek bir kadro oluşturmak.

Mümkünse bazı genç oyuncuları oynatarak geleceğe hazırlamak. Trabzonspor’un mevcut haliyle şampiyonluk adayı rakipleriyle yarışması pek mümkün görünmüyor.

Maalesef durum bu. Vazgeçmek değil bu gerçeği kabullenerek bir gelecek inşa etmek çok daha önemli şu an.


ERTUĞRUL DOĞAN’A BRAVO


Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın samimi gayretleri, kişisel ilişkileriyle kulübün ekonomik özgürlüğü için yaptıkları takdire şayan. Trabzonspor’un, 2030’a kadar Bankalar Birliği ile anlaşması vardı. Doğan, bankalara olan tüm borçları ödediklerini ve bu anlaşmayı sonlandırdıklarını açıkladı.


Trabzonspor için şampiyonluk kadar değerli bir hamleye imza atıldı. Doğan’ı bu başarısından, cesaretinden dolayı kutluyorum.

Etiketler