SON DAKİKA
SON DAKİKA


Beraberlik rekoru!
7.04.2021

Trabzonspor, Kayserispor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıksa da 1 puana razı oldu. Alacağı 3 puanla yukarılara yanaşacaktı ama olmadı.

Maça Trabzonspor hızlı başladı ama gol Kayserispor’dan geldi. Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Djaniny, Nwakaeme’nin pasına yetişemeyince mutlak bir gol kaçtı. Akabinde sol taraftan Henrique nefis bir çalımla Hüseyin’le sıyrılıp kale içine girdi. Bu oyuncunun ortasında Muğdat topu ağlarımıza gönderdi. Ondan sonra Trabzonspor’un baskısı öne çıktı. Bilhassa Bakasetas, Trabzonspor adına etkili oldu, Flavio’nun pasında harika bir kafa vuruşu yapmasına rağmen günün en başarılı ismi kaleci Doğan’ı geçemedi. Yine bu pozisyonun ardından Bakasetas, Nwakaeme’nin pasında nefis bir şekilde göğsünde yumuşatıp sol ayağıyla harika gol attı. Bu golde kaleci Doğan’ın yapacağı bir şey yoktu. Sonradan Trabzonspor, Kayserispor kalesine bayağı baskı yaptı. Ancak girdiği gol pozisyonlarında ikinci golü bulamayınca ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarıya bu sefer Kayserispor hızlı başladı. Arkasından Trabzonspor yine oyunda üstünlüğünü eline aldı. Bence Kayserispor 1 puana gelmişti, oyunun büyük bölümünde defans yaptılar.

Trabzonspor çok pas yaparak çok pozisyona girdi. Bu pozisyonlardan 10 net pozisyon kurtaran Doğan’ı geçemedi. Orta sahada Baker-Flavio-Bakasetas rakibe büyük üstünlük kurarak maçın başından sonuna kadar pozisyonlarda yer aldılar. Önde Djaniny, Ekuban, Nwakaeme yer değiştirerek oynasa da ikinci gol bir türlü gelmedi.

Yine akabinde Djaniny-Ekuban paslaşması sonrası topla buluşan Ekuban’ın nefis şutu, çataldan geri döndü. Arkasından Baker’in frikiği yine direkten oyuna alanına döndü. Bunlar da Trabzonspor adına şanssızlıktı. Bence bu maç, Trabzonspor’un en çok hücuma çıktığı, en çok gol aradığı maç olarak dikkat çekti. Ama maalesef altın 2 puan kaybettik.

Şimdi ben burada medyaya sesleniyorum. Trabzonspor’u göklere çıkarıyorlar. 37 senenin rekorunu kırmış diyorlar. Neymiş efendim bu rekor? 14 beraberlik, bununla da 15’inci beraberlik oldu. Bunların matematiği yok mu? 3 beraberlik, 2 mağlubiyet yapar. Bunu yazanlar utanmıyorlar mı? Terbiyesiz yalakalar. Trabzonspor’a 15 beraberliği yakıştıranlar unutmasınlar ki Trabzon halkı futbolu çok iyi bilir. Kimle berabere kaldığımızın da farkındadırlar. Yazıklar olsun diyorum. Geçen sene bu yönetim şampiyonluğu eliyle Başakşehir’e verdi. Aynı yönetim bu sene de sefilleri oynayan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe’a armağan etti.

Sonuç olarak sahada çok mücadele eden bir takım izlesek de rakibin ligin en kötü kadrolarına sahip olduğunu unutmayalım. Sonuçta kazanamadık. Seneye inşallah.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap