SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı’ya rağmen!
3.10.2021

Kayserispor - Trabzonspor maçının ilk yarısında seyir zevki ve heyecanı yüksek, pozisyonu bol, karşılıklı iki güzel gole sahne olan bir futbol izledik. Özellikle Trabzonspor bu yarıda topa daha çok hakim olan, daha çok pozisyon üretip ilk golü bulan taraf oldu. Güzel oyununu Bakasetas’ın muhteşem golüyle taçlandıran bordo mavililer, farkı artıracak pozisyonların çoğunu beceriksizlik ve direk engeli nedeniyle harcadı. İlk yarının sonlarına doğru rakibe verdiği ilk pozisyonda kalesinde golü gördü. Gol yine İsmail’in bölgesinden geldi.

Zaten Gervinho ve İsmail gibi yanlış tercihlerle ilk onbiri kuran Abdullah Avcı, etkili oyuncularını 2. yarıda kulübeye çekerken nedense Ismail’e maç boyunca tahammül etti. Hiç kimseyi bulamıyorsa bu mevki için U-19’dan bir oyuncu alıp oynatsa daha iyi sonuç alacak. Örnek Ahmetcan. Genç oyuncu  onbirdeki ilk maçını hatasız tamamladı. İkinci yarının başından itibaren etkili oyunun sürdüren konuk ekip, Abdulkadir Ömür ve Yusuf Sarı girdikten sonra baskısını artırdı. Nitekim yine Bakasetas’ın bu kez penaltı golüyle de öne geçti. Maçın bundan sonraki bölümünde Abdullah Avcı devreye girdi. İki gol atan Bakasetas ve penaltı alan Cornelius’u oyundan aldı. Rakibin yüklenmesini sağladı. Neyse ki Kayserispor’un baskısı gol getirmedi. Böylece bordo mavililer Avcı’ya rağmen 3 puanı aldı ama taraftarının televizyonlar başında ölüp ölüp dirilmesine neden oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap