SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor direklere takıldı!
7.04.2021

Süper Ligde bu sezon zirve mücadelesi sürpriz gelişmelere sahne oluyor. Yarışın içindeki takımlar beklenmedik puan kayıpları yapınca üst sıralarda kopmalar yaşanmıyor. Bahisçilerin  şampiyonluk oranları her hafta değişiyor. Bu ortamda lig dördüncülüğüne adeta demir atan Trabzonspor da üst sıralardaki rakipleri gibi zaman zaman kötü skorlar alsa bile ne zirveden kopuyor ne de sıralamadaki yeri konusunda sıkıntı yaşıyor.

Bordo mavililer milli ara sonrası  hızlandırılmış lig maçlarının ikincisindeki Kayserispor mücadelesinin daha başında basit hatalarla gol yedi. Bir sağbek o kadar kolay geçilmez, stoperler hücum oyuncusuna bu kadar  uzak oynamaz, bir kaleci müdahale alanındaki bir topu izlemekle yetinmez! Hüseyin, Vitor Hugo, Hosseini ve Uğurcan bu hataları peş peşe yapınca konuk ekip öne geçti.

Gol sonrası Trabzonspor kendine geldi. Rakibini alanına adeta hapsetti. Çıkmasına izin vermedi. Kurduğu baskıyla sarı kırmızılı oyuncuları çok bunalttı. Bol pozisyon buldu. Kaleci Doğan kritik toplar çıkardı. Ama Bakasetas’ın vuruşuna bir şey yapamadı. İlk yarı benzer tempoyla devam etti ama başka gol getirmedi.

İkinci yarı yine tüm hatlarıyla baskı kuran Trabzonspor ve tümüyle kapanan Kayserispor izledik. Yan paslarla rakibi bunaltıp gol arayan Trabzonspor ama savunmada Uğur ve kaleci Doğan’ı geçemeyen Trabzonspor. Yetmedi bir de direkler çıktı ortayı. Onları iki kez geçti top, bu kez direklere takıldı. Tüm bunların yanında bir de penaltısı verilmeyince Bordo mavilileri için kaçınılmaz sonuç ortaya çıktı. Farklı kazanılabilecek bir maçta çok önemli iki puan kaybı!

Karşılıklı birer gol, bol pozisyon, kaleci Doğan’ın mükemmel performansı, direklerde parlayan şutlar, hakemin atladığı penaltı. Futbolun tüm unsurlarına tanık olduk karşılaşmada...

İki haftada dört puandan olan Trabzonspor şimdi yarışta var olabilmek için üzerindeki, en azından dördüncülükte sıkıntıya girmemek için alttan kendine yakın rakiplerin de puan kaybetmesini bekleyecek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap