A+ A-
Yorum
10

Akp’nin gerçek yüzünü görün artık!

Yayın Tarihi: 16.11.2023 - 10:00

AKP Genel Başkanı Erdoğan, yıllardır uyguladığı “Dış destekli” tek taraflı propaganda ve devlet gücünü sopa gibi kullanarak en sağlıklı düşünenlerimizin, ömrünü Türk Devletine adamış siyasetçilerimizin, bilim ve düşün insanlarımızın, temiz kalabilmeyi becerebilmiş gazetecilerimizin bile akıllarını karıştırmayı başardı.

Türk Toplumunun önemli bir kısmı beyin felcine tutulmuş gibi doğruları göremiyor. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı ayırt edemiyor, sanki kendi geleceğini tayin hakkından vazgeçmiş bir durumda! Yanlışta debelendikçe hem daha çok batıyor hem de yakında çok ihtiyacımız olacak enerjisini boşa harcıyor!

Türk Milletinin gözüne çekilmiş bu perdeyi yırtmak için, AKP’nin çeşmesinden su içenlerin dışındaki herkes şu gerçeği “Amentü” gibi kabullenip, sürekli tekrarlamalı ve en yakınındakileri de ikna etmelidir;

AKP, Türk Siyasi yaşamının YASAL bir partisi değildir. Örnekleyelim;

-AKP, Anayasa Mahkemesi tarafından “LÂİKLİK KARŞITI EYLEMLERİN ODAĞI” olduğu gerekçesiyle 11 üyenin 10’unun oyu ile hazine yardımı almamaya mahkûm edilmiş bir partidir.

-AKP, Cumhuriyetin ilkelerine, demokrasinin gereklerine karşı olduğunu açıkça söyleyen ve “Biat kültürüne” inanmış, tarikat ve cemaat artıklarının barındığı bir partidir.

-AKP, kendi yolsuzluklarını örtmeyi ilke edinmiş bir örgüttür. (Bakanları-Belediye Başkanları)

-AKP, devlet müteahhitlerinden topladığı paralarla medya grupları satın almış bir partidir.

-AKP, “Çözüm Süreci” denen ihanet süreciyle PKK’yı bilerek canlandırmıştır.

-AKP, yanlış dış politikası ile PYD ve YPG’nin kurulması yolunu açmıştır.

-AKP, Türk Ordusunun düşmanıdır. FETÖ+CIA ile TSK’ya kumpas kurmuştur.

-AKP, CIA elemanı FETÖ’yu Türk Devletinin en hassas birimlerine sokmuştur.

-AKP, “Benim menzilim aynıdır” diyerek FETÖ ile aynı yolun yolcusu olduğunu kanıtlamıştır.

Baştan aşağıya suça bulaşmış, Anayasayı ihlal suçunu defalarca işlemiş, Laiklik-Çağdaşlık-Demokrasi karşıtı bu parti derhal kapatılmalıdır.

Görevini yapmayan ve AKP’ye yaranmak uğruna meslek ahlakını satan Yargı Bürokrasisi, AKP’ye yaranacağını zannediyorsa havasını alırlar.

Eğer AKP başarır Laik Cumhuriyeti yıkarsa, ilk önce bugünkü Yargı Bürokratları dünkü Hüda-Par mitinginde boy gösteren “Hizbullah Militanları” tarafından cezalandırılacaklardır. AKP önderliği sadece ve sadece kendi geleceğini düşünür. Türk milleti onun umurunda değildir. Kendini korumak için, bürokrasi atamalarında yasaları ve devlet geleneklerimizi alt-üst etmekten çekinmemiştir.

Bu tarikat ve cemaat artıkları ya akıllarını başlarına, kuyruklarını apış aralarına alacaklar, ya da Türk milletinin kahredici sillesini yiyeceklerdir.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

Etiketler