SON DAKİKA
SON DAKİKA


Aziz Türk Milletine
26.01.2022

Erdoğan, Beyefendi midir?

Bir Beyefendi, rakiplerine karşı şu sözleri asla kullanmaz;

“Ulan Ahlaksızlar” , “Adiler” , “Cibilliyetsiz” , “Zürriyetsiz” , “Çamur” , “Mankafa” “Alçak” , “Şerefsiz” , “Yalaka” , “Geri Zekalı” , “Vampir” , “Dönek” , “Çakal” , “Ölü Sevici” , “Soysuz” , “Havlatma Adamlarını.” Bu kötü sözleri Erdoğan’ın söylediğiyle ilgili görüntülü ve yazılı belgeler mevcuttur. Türk Yargısının, bu sözleri ya hakaret saymaması ya da Erdoğan’a ceza vermesi gerekir…

Erdoğan, Demokrat mıdır? Erdoğan; “Demokrasi, bizim için amaç değil, hedefe ulaşacak araçtır. İstediğimiz istasyona geldiğimizde, trenden ineriz.” “Erdoğan, Anayasa Mahkemesi tarafından ‘laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu’ gerekçesiyle mahkum edilmiş, sabıkalı AKP’nin Genel Başkanıdır.”

“Erdoğan, Cemaat ve biz, aynı hedefe farklı yollardan giden iki ayrı yapıyız. Hedefimiz birdir.” Yargıtay Genel Kurulu Fethullah Gülen Cemaatini, Türkiye’yi şeriat devletine götürmek için kurulmuş, silahlı bir terör örgütü olarak kabul etmiştir. “Erdoğan, biat kültürüne inanır. Şartsız itaat ister. Lügatinde ‘tartışma-itiraz etme’ yoktur.” “ Erdoğan, Cumhuriyet kurulduğundan bu yana, Bakan döven ilk Başbakandır.” Erdoğan Dışa Karşı Cesur mudur?

“Trump, ‘Sert adamı oynama, aptallık etme’ diye Erdoğan’a hakaret etti, Erdoğan sustu!”

“ABD Temsilciler Meclisi Erdoğan’a ‘Senin Türkiye dışında yasal yolla elde edinilmemiş malın-paran var, araştırma başlatıyoruz’ dedi. Erdoğan, ‘Benim Türkiye dışında malım yoktur” demek cesaretini gösteremedi!”

“Türkiye’nin 24 Eylül 1991 de üye olduğu FAFT Mali Eylem Gücü, Türkiye’yi Gri Listeye alarak Kara Para Aklayan, Terörün Finansmanını ve uyuşturucu geçişini engellemeyen ülkeler arasına aldı.

Erdoğan, ‘Böyle bir şey yok. İspat edin. Yoksa, İstanbul Sözleşmesinden çıktığım gibi üyelikten çıkarım” deme cesaretini gösteremedi. Sustu!”

Erdoğan Vatandaşlarına Karşı Nasıldır?

“Erdoğan, Mersin’de, ürününün tarlada kaldığını ve aç olduğunu söyleyen bir çiftçiye; ‘Al ananı da öyle git ulan’ diyecek kadar güçlüdür. Soma’da, kendisini protesto eden bir vatandaşı markete kadar ‘Kaçma lan İsrail Dölü” diye kovalayıp, tokatlayacak kadar güçlüdür.

Erdoğan, Doğru Konuşur mu?

“Erdoğan Gezi olayları sırasında, Başörtülü bacımı yere yatırdılar üzerine işediler, bebesini tekmelediler. Hepsinin görüntüleri elimizde, Cuma günü göstereceğim dedi ama aradan yüzlerce Cuma geçti, görüntüler bir türlü ortaya çıkmadı!”

“Erdoğan Gezi olaylarında, ‘Camiye postalları ile girdiler, içki içtiler, orada seviştiler dedi. Cami müezzini ‘Böyle bir şey olmadı’ dedi. Doğru söylediği için gariban Müezzini sürdüler!” Gazeteciler de böyle bir olayın olmadığını söylediler!

Erdoğan Tok Gözlü müdür?

“Erdoğan tüm servetinin bir nişan yüzüğünden ibaret söyler. 1150 odalı sarayla yetinmedi. Marmaris’te yazlık saray, Ahlat’ta baharlık saray yaptırarak milyonlarca dolar harcadı. Cuma Namazına yüzlerce arabayla gider.”

Erdoğan, Bir Daha Cumhurbaşkanı Adayı Olabilir mi?

“Anayasa 101 maddesine göre, ‘Bir kişi en fazla İKİ DEFA Cumhurbaşkanı seçilebilir. 101. Maddenin son fıkrasında yer alan ‘CB’nın seçimine ilişkin usul ve esaslar kanunla düzenlenir’ hükmünün gönderme yaptığı yasa ise 26 Ocak 2012 tarihli ‘CB Seçim Kanunudur.’ Bu kanun 25 Nisan 2018 tarih ve 7140 sayılı yasanın 3. Maddesiyle değiştirilmiştir. Bu değişiklikle Erdoğan’ın bir daha aday olabilmesi için ‘TBMM tarafından seçimlerin yenilenmesi kararıyla’ bir yol açılmak istenilmiştir. Anayasalar genel ilkeleri belirler. Bu genel ilkelerin uygulanma esasları yasalar, tüzükler, yönetmeliklerle düzenlenir. Her hukuk devletinde var olan ‘Hukuk normları hiyerarşisi’ ilkesi, bir alt normun, bir üst hukuk normuna aykırı olamayacağını belirler. Erdoğan’ın 3. Defa CB adayı olması ancak Anayasa değişikliği ile olabilir…

Sonuç;

Karakter özelliklerini, kendi sözleriyle yazdığımız Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına yakışıp yakışmadığı Türk Milletinin bileceği iştir.

Fakat Erdoğan, Türk Milletinin kendisine emanet verdiği “Devlet Gücünü” baskıyla zulümle ve hukuk tanımazlıkla, tekrar aday olabilmek uğruna

Türk Milletine dayatmak istemektedir. DOĞRU Parti olarak böyle bir oyuna gelmeyeceğiz. Aynı zamanda diğer partileri de uyarmaya devam edeceğiz.

Her şey Türk Milletinin gözü önünde olacaktır.

Erdoğan ve adamları, Anayasa tanımaz tutumlarını sürdürürlerse, elbette ki, bizler yani “Silahsız Kuvvacılar” direneceğiz ve Büyük Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkacağız.

Görelim bakalım el mi yaman, Atatürk’ün Askerleri mi yaman…

Türk Basınının en büyük Kuvvacılarından Uğur Mumcu’yu rahmet ve saygıyla anıyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap